De vernieuwde tandartsen­praktijk van Kiki Oei

De praktijk van Kiki Oei is verhuisd! De kindvriendelijke tandartsenpraktijk is in hun nieuwe pand aan de Nachtegaallaan in Bleiswijk getrokken, en wij werden ingeschakeld voor een nieuwe, frisse aankleding die bij de vernieuwde praktijk past. Zo hebben wij onder andere een huisstijl, fotobehang en een website ontwikkeld. Daarnaast werd er ook aan verhuiskaartjes gedacht. Zo bleven de klanten van Kiki Oei op de hoogte van ontwikkelingen die de praktijk doormaakte!

Huisstijl en Logo

De speciaal op kinderen gerichte tandartsenpraktijk heeft naast haar nieuwe praktijk ook de branding door ons onder handen laten nemen. Nieuwe huisstijl? Geen probleem! Onze designers zijn aan de slag gegaan en hebben een mooi resultaat neergezet. De professionele en vriendelijke sfeer die bij Kiki Oei te vinden is wordt zo nog meer versterkt! Ook is het logo van Kiki Oei is in een blauw met wit jasje gestoken dat weer helemaal fris oogt. Het oude logo was hiervoor de inspiratiebron, waar een eigentijds sausje overheen is gegooid. De designers van The Dare Company kozen daarom samen met Kiki Oei voor een nieuw font en beeldmerk dat het merk sterk neerzet.

Verhuiskaartje in de nieuwe huisstijl

Om de klanten op de hoogte te houden werd er ook aan verhuiskaartjes gedacht. Zo bleven de klanten van Kiki Oei op de hoogte van ontwikkelingen die de praktijk doormaakte.

Een nieuwe locatie met nieuwe belettering

Een nieuwe locatie heeft natuurlijk ook nieuwe belettering nodig. Geheel in Kiki Oei stijl hebben wij dit voor de tandartsenpraktijk gerealiseerd en inmiddels pronkt de belettering op het prachtige nieuwe pand!

Wand foto's

Bij een nieuwe locatie hoort naast pand belettering ook een mooi interieus. Voor de behandelkamers hebben wij mooie afbeeldingen opgemaakt/bewerkt die in de stijl passen van de Kiki Oei huisstijl. De foto's geven een stuk meer sfeer aan de kamers. 

Website design & ontwikkeling

Nieuw, nieuwer, nieuwst: ook de website kan niet ontbreken in het rijtje. De website is door ons zó ontworpen dat het karakter van de Kiki Oei tandartsenpraktijk nog meer naar voren komt. Een kindvriendelijke praktijk, maar toegankelijk voor jong en oud.

Overzichtelijk en fris

Op de nieuwe website zijn de behandelingen die Kiki Oei aanbiedt makkelijker te vinden. Klanten worden verleid met strakke call to action buttons die onder andere het contact met de praktijk vergemakkelijken.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk hier het eindresultaat