Duracert

Door gebruik te maken van slimme oplossingen en scherpe prijzen maakt Duracert het mogelijk effectieve certificering aan te bieden voor ondernemers. Deze certificering wordt ook wel 'chain of custody' keurmerken genoemd. Duracert biedt certificaten aan op het gebied van duurzaam en verantwoord ondernemen met betrekking tot de producten hout, papier en vis. Het duurzame bedrijf was toe aan een nieuw design voor de website en de brochure. The Dare Company voelde zich natuurlijk erg vereerd om hieraan bij te mogen dragen en heeft met alle plezier nieuwe leaflets, wervende teksten en een nieuwe website ontwikkelt.

Website

Hierboven ziet u de vernieuwde website van Duracert. Bij het design van de website hebben wij vooral rekening gehouden met natuurlijke huisstijl van het bedrijf, waarbij veel wordt gewerkt met de kleuren groen en blauw. Deze kleuren en afbeeldingen geven de website een frisse en innovatieve look.

Brochure

Het is voor ondernemingen als Duracert belangrijk ook offline actief te zijn. Omdat zij bijvoorbeeld ook op beurzen staan of bedrijfsbezoeken laten plaatsvinden is het vanzelfsprekend dat een spraakmakende brochure niet mag ontbreken. Bij de brochure is wederom rekening gehouden met de gewenste huisstijl en informatieve teksten.

Overzicht