Social media marketing

Succesvolle social media marketing omvat de juiste (visuele) content, strategie en doelstellingen. Weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Of heb je hier simpelweg geen tijd voor? Geen probleem. The Dare Company is social mediaconsultant en expert op dit gebied. Van content creëren, adviezen geven, tot aan advertising. Wij weten hoe we de juiste buzz moeten creëren, zodat jouw business doelstellingen behaald worden. 

Effectieve social media marketing content

Social media marketing is vluchtig en met korte teksten wil je de aandacht trekken van je fans. Lastig, want de concurrentie tussen bedrijven op social media is hoog. De social mediaspecialisten van The Dare Company weten hoe je effectieve social media marketing content moet creëren. We nemen jouw social mediakanalen onder de loep en schrijven een social media marketingplan met een gedegen strategie om meteen uit te voeren. Dit kunnen we voor zowel de B2B als B2C markt. Zodat jij uiteindelijk meer likes, reacties, pins, plusjes, followers en hartjes ontvangt. We weten hoe je de juiste snaar kunt raken voor de verhoging van engagement, ofwel betrokkenheid, en hierdoor een sterk merk ontwikkelt.

Aan de slag met de social mediastrategie

We analyseren je huidige social mediakanalen en onderzoeken de knelpunten. De passende strategie en doelstelling(en) nemen we op in het social media plan. Kanalen worden eventueel uitgebreid en ingericht. Daarna gaan we aan de slag met de contentkalender. Dit is een concrete planning wanneer content wordt gepubliceerd op welk kanaal. We houden namelijk rekening met jouw doelgroep en onderzoeken waar en wanneer zij online zijn. We hebben de expertise in huis om voor elk kanaal passende content te creëren.

-

Creëren van visuele content

Onze creatieve tak creëert de visuele content passend bij de tekst. Denk aan creatieve afbeeldingen die meteen de aandacht trekken. Maar ook video’s zorgen voor een hoger engagement. We produceren video’s die perfect aansluiten op jouw doelgroep. 

Adverteren op social media

Wil je snel resultaat behalen door middel van je social mediakanalen? Dat kan! We hebben ruime ervaring met social media advertising. We zetten een campagne op aan de hand van jouw business doelstelling(en). Vervolgens targetten we de gewenste doelgroep en zorgen we dat het bericht onder potentiële fans getoond wordt.  We hebben succesvolle campagnes verricht op advertentie-platformen zoals Facebook, Instagram en Linkedin.