Perfecte combinatie van techniek, design en functionaliteit

Bij het ontwikkelen van een website komt veel kijken. De eerste stap in het ontwikkelingsproces is het inventariseren van de wensen en prioriteiten van de klant. Wil je goed vindbaar worden in Google? Wil je dat het er vooral mooi uit ziet? Wil je iets totaal nieuws ten opzichte van je huidige website? Zodra de doelen duidelijk zijn, gaan onze designers aan de slag. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat de huisstijl altijd wordt gehanteerd, zodat alles herkenbaar blijft voor de (potentiële) klant. Daarnaast moet de user experience goed zijn en de flow door de website natuurlijk aanvoelen voor de bezoekers. Uiteraard wordt er ook rekening gehouden met wensen zoals het behouden van huidige content en/of afbeeldingen! Na het designen van een website bestaat de website simpelweg nog niet. Er moet geprogrammeerd worden om uiteindelijk een website live te kunnen zetten. Hier gaan onze developers graag mee aan de slag voor je!

Webdevelopment op maat

The Dare Company biedt daarom naast webdesign ook webdevelopment aan. Wij verrichten bij het website ontwikkelen allerlei handelingen rondom het bouwen van de website. Vaak komt het namelijk voor dat iemand extra wensen heeft. Zo zullen sommige webshops alleen van bepaalde postcodes bestellingen willen ontvangen en hebben bepaalde bedrijven net wat meer discretie of beveiliging nodig.
Enkele andere voorbeelden:

  • Een webshop
  • Een reserveringsformulier
  • Een rendementsberekening
  • Een klantensysteem
  • Intranet
  • Een chatfunctie
  • Een crowdfundings- of andere donatiemodule

Wij maken de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk zodat jij efficiënter kunt werken. Doordat wij alle disciplines in huis hebben, sluiten onze ontwerpen naadloos aan op de uiteindelijke website. Vanaf het startpunt van de websiteontwikkeling zijn de designers en ontwikkelaars allen betrokken. Zo worden er altijd realistische ontwerpen aangeleverd en mochten er toch veranderingen komen, kan daar altijd op in worden gespeeld! Met ons eigen CMS proberen we alles mogelijk te maken.

website ontwikkeling

programmeren

CMS website

Bij het kiezen van een content managementsysteem (CMS), is het belangrijk dat deze gebruiksvriendelijk is. Daarnaast moet het CMS ervoor zorgen dat de gemaakte HTML-pagina’s goed door de zoekmachines worden geïndexeerd. Hiervoor is het van belang dat de meta-gegevens over de pagina op flexibele wijze kunnen worden ingevuld. Je wilt immers zo goed mogelijk aansluiten op de actuele SEO-regels. Daarom beschikken wij onder andere over een zelfgemaakt CMS (Dare to Manage). Daarnaast maken wij ook gebruik van de open source systemen, zoals Wordpress, Made Simple & Shopify.

Wat is een CMS?

CMS is een afkorting voor content managementsysteem. Het wordt ook wel gezien als het systeem, of de achterkant, achter de website. Met een content managementsysteem kun je gemakkelijk de inhoud van jouw website beheren en aanpassen naar wens.

Ons eigen CMS: Dare to Manage

Zodra je kiest voor een website bij The Dare Company bekijken wij samen met jou welk CMS het beste is voor jullie wensen. In de meeste gevallen zal dit ons eigen CMS zijn, genaamd Dare To Manage. Na het ontwikkelen van jouw website verkrijg je toegang tot dat CMS. Dit biedt vele voordelen, zoals:

  • Het kunnen inspelen op de specifieke wensen van jouw bedrijf;
  • Geen extra schakel in de communicatie tussen beide partijen;
  • Zelf de content beheren en aanpassen.

programmeur

Wordpress

Wat is het en wat kunnen wij ermee?

Wordpress is het meest gebruikte CMS ter wereld. Maar, wat is Wordpress nou eigenlijk? Wordpress is een gratis open source systeem waarmee je een website, blog en/of webshop kunt maken of onderhouden. Onze specialisten hebben veel kennis van dit systeem, en helpen je dan ook graag met het ontwikkelen van jouw website in Wordpress!

Een webshop ontwikkelen in het CMS Wordpress met de gratis plugin Woocommerce? Wij helpen jou daar graag bij!

CMS Made Simple

Wij maken het graag simple voor jou!

Made Simple is, net als0 Wordpress, een open source systeem. Echter bedient Made Simple geen grote markt. Dit komt doordat het content managementsysteem, anders dan de naam wellicht doet vermoeden, voornamelijk wordt ingezet door (gevorderde) specialisten. Made Simple is dus zeker geen doe-het-zelf CMS voor beginners. Gelukkig is dit voor onze webdevelopers geen enkel probleem! Wij beschikken over de kennis en kunde om jouw website te ontwikkelen via het CMS Made Simple.

Shopify

Wat is het en hoe werkt het?

Shopify is een simpel content managementsysteem waarmee je gemakkelijk een eigen onlineshop in je website kunt ontwikkelen. Op het gebied van webshops ontwikkelen is Shopify hét CMS. Naast websites ontwikkelen wij ook de mooiste webshops. Wij helpen je daarom ook graag bij de ontwikkeling hiervan!

Ben jij op zoek naar specialisten die jou helpen bij het maken van een keuze tussen de verschillende CMS-systemen?

Geen probleem! Laat ons je helpen bij het maken van een keuze tussen de verschillende CMS-systemen. Samen kijken wij welk CMS-systeem het beste bij jouw wensen en bedrijf aansluit