Website ontwikkelen

Perfecte combinatie van techniek, design en functionaliteit

Bij het ontwikkelen van een website komt veel kijken. De eerste stap in het ontwikkelingsproces is het inventariseren van de wensen en prioriteiten van de klant. Wil je goed vindbaar worden in Google? Wil je dat het er vooral mooi uit ziet? Wil je iets totaal nieuws ten opzichte van je huidige website? Als de doelen duidelijk zijn, gaan onze designers aan de slag. Het is belangrijk dat de huisstijl altijd wordt gehanteerd. Daarnaast moet de user experience goed zijn en de flow door de website natuurlijk aanvoelen voor de bezoekers. Uiteraard wordt er ook rekening gehouden met wensen zoals het behouden van huidige content en/of afbeeldingen.

Na het designen van een website bestaat de website simpelweg nog niet. Er moet geprogrammeerd worden om uiteindelijk een website live te kunnen zetten. 

Ons aanbod

The Dare Company biedt daarom naast webdesign ook webdevelopment aan. Wij verrichten bij het website ontwikkelen allerlei handelingen rondom het bouwen van de website. Soms komt het voor dat iemand extra wensen heeft. Dit kan bijvoorbeeld een webshop of een reserveringsformulier zijn. Daarnaast kunnen wij bijvoorbeeld ook systemen op maat creëren. Hierbij kun je denken aan een klantensysteem of intranet. Wij maken de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk zodat jij efficiënter kunt werken. Doordat wij alle disciplines in huis hebben, sluiten onze ontwerpen naadloos aan op de uiteindelijke website. Vanaf het startpunt van de websiteontwikkeling zijn de designers en ontwikkelaars beide betrokken. Zo worden er altijd realistische ontwerpen aangeleverd, en mochten er toch veranderingen komen kan daar altijd op in worden gespeeld.

CMS website

Bij het kiezen van een contentmanagementsysteem, ofwel CMS, is het belangrijk dat deze gebruiksvriendelijk is. Daarnaast moet het CMS ervoor zorgen dat de gemaakte HTML-pagina’s goed door de zoekmachines worden geïndexeerd. Hiervoor is het van belang dat de meta-gegevens over de pagina op flexibele wijze kunnen worden ingevuld. Je wilt immers zo goed mogelijk aansluiten bij de actuele SEO-regels. Daarom beschikken wij over een zelfgemaakt CMS (Dare to Manage). Een gebruiksvriendelijk systeem dat goed vindbare websites oplevert. 

Nadat wij een website voor je hebben ontwikkeld, is het ook mogelijk om deze door ons te laten onderhouden.

Wil je een website laten ontwikkelenNeem contact op voor meer informatie.