Nieuwe branding voor Tjan Tandheelkunde

Tjan Tandheelkunde is een tandartsenpraktijk met twee praktijken, in Rotterdam Nesselande en Capelle aan den IJssel.  De gezinspraktijken van Tjan zijn modern, ademen een vriendelijke sfeer uit en verwelkomen het hele gezin. Wij kregen de taak om deze kenmerken terug te laten komen in een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en een nieuwe website. Verder hebben wij ook voor nieuwe belettering gezorgd die volledig bij de door ons ontworpen huisstijl past.

Logo en huisstijl

Wij hebben het logo van Tjan Tandheelkunde eens flink onder de loep gelegd, zodat we hier een eigentijdse, vrolijke twist aan konden geven. Het mondje, dat zo kenmerkend is voor de tandartsenpraktijk, is afgeleid van het oude logo. Wat wel nieuw is: de stijlelementen die doen denken aan de kunstwerken van Mondriaan. Dit was een wens van Tjan Tandheelkunde voor het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl.

Website

Een website is voor een tandartsenpraktijk heel belangrijk. Het is een uitstekend middel om patiënten informatie te geven over verschillende behandelingen en tarieven. Ook heel belangrijk: het kunnen maken van een afspraak via de website waarmee het gemak voor de klant voorop staat. Op de nieuwe website van Tjan Tandheelkunde, geheel in de nieuwe huisstijl, is het allemaal mogelijk. De vierkante vlakken in Mondriaankleuren voegen net dat tikje speelsheid toe, waardoor Tjan Tandheelkunde zich onderscheidt van andere tandartsenpraktijken.

-
-
-

Belettering

Als laatste kon de belettering van de praktijken in Nesselande en Cappelle aan den IJssel natuurlijk niet ontbreken. Hier zie je weer de gekleurde vierkanten, geïnspireerd door Mondriaans werk, terugkomen. In de belettering zijn verschillende elementen die kenmerkend zijn voor een tandarts doorgevoerd. Zeg nou zelf, hier wordt je toch vrolijk van? Wij in ieder geval wel!