Gratis website check

Flangebreaker Nieuwe Website

In 2018 is FlangeBreaker B.V. opgezet als commerciële partner om de gepatenteerde uitvinding van de FlangeBreaker™ te produceren én te introduceren in de industrie. Zo leveren zij de “Best Available Technology” voor het veilig openen van flensverbindingen. The Dare Company presenteert met trots de nieuwe website van FlangeBreaker B.V.  

Het Ontwerp van de website

Allereerst hebben onze designers hun mouwen opgestroopt en zijn ze hard gaan werken aan een nieuw creatief ontwerp voor de website van FlangeBreaker B.V. Zo zijn de diverse huisstijl-kleuren verwerkt in het nieuwe ontwerp, waarbij je kunt denken aan veel kleuren wit, donkerblauw en de frisse kleur groen. Dit alles zorgt ervoor dat de website rustig en overzichtelijk oogt.

FlangeBreaker Mobile Versie

Als bedrijf zijnde wil je natuurlijk dat de website goed wordt vertoond aan al je bezoekers. Een optimale gebruiksvriendelijkheid is dan ook een vereiste voor een succesvolle website. De nieuwe website van FlangeBreaker B.V. is een informatieve website. Wij hebben onze focus gelegd op het optimaal vertonen van de juiste informatie. Zo is het mogelijk om een FlangeBreaker aan te vragen via het eenvoudige formulier. Nu is de website niet alleen overzichtelijk, maar ook zeer vriendelijk in zijn gebruik voor zowel desktop als mobiel.