De vertaling van jouw doelen

Marketing is een essentieel onderdeel van je business. Met een gedegen marketingbeleid kun je de beste klanten aan jouw organisatie binden. Wij hanteren een eigentijdse communicatie aanpak, waardoor jouw marketingbeleid een enorme boost krijgt. We zijn zeer geïnteresseerd in jouw businessdoelstellingen! Wat wil je precies bereiken? Uiteraard begrijpen we dat een hoge winst een succesfactor is, maar wat zijn je korte termijn doelstellingen? Nadat we je doelstelling(en) hebben geconcretiseerd bepalen we de juiste strategie. Deze vertalen we weer door in concrete acties. Jouw marketingplan omvat op deze wijze de juiste doelstellingen en communicatie strategie. Vervolgens gaan wij aan de slag met duidelijk acties. Sta versteld van de groei van jouw business!

Creatieve communicatie voor jouw business

Wij beschikken over vakkundige contentmarketeers die de juiste content creëren. Is de tone-of-voice van jouw business formeel? Of wil je juist teksten met een creatieve twist? Dit realiseren we graag. We hebben ervaring met contentcreatie voor zowel de B2B als B2C-markt en weten de juiste buzz te creëren. Door uitgesproken content raken wij de juiste snaar bij jouw klanten. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in conversie optimalisatie. Dit houdt in dat we je website/webshop verbeteren om de conversieratio te verhogen door het design, de teksten of de techniek aan te passen. Doordat we een breed scala aan expertises in huis hebben, kunnen we al deze aspecten oppakken en oplossen. Hierdoor word jij ontzorgd van werkzaamheden op het gebied van techniek, content en design. Ook met websitemarketing zoals SEA (adverteren in Google) of SEO (zoekmachine optimaliseren) zorgen we ervoor dat je website snel en goed vindbaar is in Google. We helpen jou de doelen van je bedrijf te bereiken!

Corporate identity

Het is belangrijk om als bedrijf de juiste uitstraling en communicatie te hebben. Als jij een goede uitstraling hebt, bereik je op de juiste manier jouw doelgroep. Zo kun je met een betrouwbare uitstraling de drempel om contact op te nemen verlagen, een gevoel van herkenning opwekken en daarmee je omzet vergroten. De verwachtingen die je doelgroep heeft van jouw bedrijf zijn namelijk afhankelijk van de communicatie die jullie doorvoeren. Deze uitstraling wordt ook wel de corporate identity genoemd. De corporate identity omvat alle bedrijfsuitingen/communicatie en geeft de kern van jouw bedrijf weer. Er ontstaat een duidelijk geheel dat goed is afgestemd op jouw bedrijfsstrategie. We hebben naast ervaring met online marketing ook ervaring met de ontwikkeling van offline marketinguitingen. Denk aan het ontwerp van een geheel nieuwe huisstijl, logo en briefpapier.

Graag adviseren we jou en ontwikkelen we samen de juiste corporate identity van jouw bedrijf.

communicatie

communicatie marketing

Implementeren van jouw marketing

Nu jouw corporate identity vaststaat, gaan wij graag aan de slag met een marketingplan. Hierin combineren wij online en offline communicatie. Dit hangt natuurlijk af van waar jouw doelgroep zich bevindt en hoe wij hen het beste kunnen bereiken. Wij kunnen jou in het gehele proces ondersteunen omdat wij de verschillende takken van de (marketing)sport beheersen! Wij bedenken graag de campagne en werken deze dan op een creatieve manier uit. Vervolgens implementeren we deze op verschillende online en offline kanalen. Kortom, wij helpen jou graag in het gehele marketingproces van jouw bedrijf!

Ben je nieuwsgierig naar wat voor te gekke ideeën wij voor jouw bedrijf hebben?

Twijfel geen moment en geef ons een belletje of stuur ons een mailtje!