Wij ontzorgen jou!

Nadat jouw nieuwe website/webshop live is blijven we jou graag ondersteunen en verzorgen graag het webshop/website onderhoud. We houden hierbij jouw website/webshop technisch up-to-date en zorgen dat jij op de hoogte blijft van de laatste trends en ontwikkelingen! Op deze manier loop je met jouw website nooit achter de feiten aan en zijn de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van website/webshops doorgevoerd in jouw site. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat de conversie zo hoog mogelijk. Dit betekent dat we ervoor strijden dat de bezoekers op je website daadwerkelijk overgaan tot een aankoop, zich inschrijven voor de nieuwsbrief of een andere commercieel interessant doel volbrengen. Daarom adviseren wij graag op welke manier we de conversie kunnen verhogen!Onze aanpak

Naast onze pro-actieve houding naar de klant toe, staan wij ook altijd klaar met onze helpdesk voor ondersteuning met technische problemen. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je iets niet begrijpt of dat er iets verkeerd is gegaan. Ons helpdeskteam staat klaar om jouw probleem zo snel mogelijk op te lossen. We hebben korte communicatielijnen waardoor eventuele problemen snel worden opgepakt!

Service staat bij ons hoog in het vaandel en daarom nemen wij dan ook de tijd voor onze klanten. Daarnaast leveren wij ook (periodiek) onderhoud. Dit betekent dat wij ook bestanden en databases van de website of webshop opschonen. Op deze manier blijft de website goed functioneren.

website onderhoud
beheren website

Up-to-date voor een goede vindbaarheid

Bovendien helpen we je ook graag als er een tekst of afbeelding moet worden gewijzigd/toegevoegd of als de lay-out aangepast moet worden. Alles zodat wij jou kunnen ontzorgen. Wij zorgen er graag voor dat de website goed wordt gevonden in Google. Om dit te realiseren moeten de techniek en de teksten van je website goed ingericht worden.

Wij kunnen de huidige teksten van de website optimaliseren, maar ook nieuwe content schrijven voor jouw website. Deze zullen dan uiteraard voldoen aan de eisen van Google.  

Het complete pakket

We hebben verschillende disciplines in huis waardoor we alle elementen van jouw website kunnen aanpakken. Wil je toch liever een andere afbeelding? Dat is geen probleem. We bespreken je wensen en voeren die meteen door! Wellicht wil je toch meer teksten op je homepage? Ook dit kunnen we direct oppakken.

Onze content marketeers schrijven professionele en creatieve teksten volgens SEO-richtlijnen. Hierdoor heb jij geen omkijken naar je website en kunnen wij jouw gehele website onderhouden - van techniek en design tot aan content!

onderhoud een website

onderhouden van een website

Email support

Wij implementeren e-mailaccounts die gekoppeld zijn aan de website om het contact met jouw doelgroep zo soepel mogelijk te laten verlopen. De e-mailaccounts die gekoppeld zijn aan onze websites onderhouden wij zorgvuldig en met alle vragen omtrent het mailaccount kun je als klant te allen tijde bij ons terecht!

Kortom, we pakken alles op gebied van webshop en website onderhoud aan. Van technische elementen tot aan het leveren van nieuwe content voor een goede vindbaarheid (SEO). Wij willen dat jij de focus kunt houden op je core business, terwijjl alle aspecten van je website/webshop werken en blijven werken.

Wij blijven we de klant ondersteunen en ontzorgen!

Wil je graag meer informatie over website onderhoud? Schroom niet en neem contact met ons op.