Gratis website check

Webdesign

De juiste look and feel voor jouw merk

Je bedrijf is toe aan een nieuwe website. Het kan allemaal wat frisser, strakker en je hebt bepaalde ideeën over wat je graag anders ziet. Uiteraard is het een vak apart om dit dan ook echt om te zetten in een totaal nieuw design. Er moet bijvoorbeeld rekening gehouden worden met de huisstijl, user experience, customer journey en het gehele communicatieplan.

Webdesign bij The Dare Company

The Dare Company levert het webdesign van jouw nieuwe website. Wij hebben afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in verschillende designs en opmaakvormen en hebben diverse soorten websites voor verschillende branches ontworpen. Tijdens het websiteontwerp houden we rekening met de laatste trends op het gebied van vormgeving, gebruiksvriendelijkheid en gebruikerservaring.

We bespreken eerst gezamenlijk het doel van jouw website. Hoe zie je zelf de website voor je? En wie is je doelgroep? Wat zijn de aandachtspunten? Hoe wil jij jezelf onderscheiden? Dit vertalen wij door in het webdesign. Hierbij vormen jouw wensen de basis en zetten we een ontwerp neer met precies de uitstraling die jij voor ogen had. Door oog te hebben voor gebruikerservaring zal de website automatisch goed scoren op gebruiksvriendelijkheid. Tevreden bezoekers zijn het doel en dit zal zorgen voor een positief conversieratio.

webdesign

Het proces van webdesign

Aan het opleveren van een webdesign gaat een heel proces vooraf. Wanneer er al een oude website bestaat, is dat ons startpunt. We analyseren de bestaande website en adviseren over verbeteringen. De content wordt in dit geval behouden. Belangrijk is vooral om de herkenbaarheid overal in terug te laten komen, oftewel: ons te houden aan de huisstijl. In overleg met jou bepalen we de doelen van de website. Daarna kan onze UX Designer beginnen aan het ontwikkelen van de structuur en flow. In deze fase van het ontwerpproces, vertalen we een interactief design naar een visueel ontwerp. Daarnaast wordt er rekening mee gehouden dat bezoekers de website op verschillende apparaten zullen bekijken. Daarom wordt een website responsive ontworpen. Zo blijft de tekst altijd leesbaar.

design website

Interesse in ons webdesign?

Het fijne aan The Dare Company is dat je de website vervolgens ook door ons kunt laten bouwen. Doordat wij beide specialismes in-house hebben, zijn de communicatielijnen kort en kan er gemakkelijk overlegd worden. Daarom ben je bij ons aan het juiste adres voor het ontwerpen van jouw website. Geïnteresseerd in een samenwerking en wil je een website laten maken? Neem contact op voor meer informatie