Een origineel kerstpakket laten samenstellen

De drukke, maar gezellige, decembermaand komt er weer aan. Natuurlijk wordt het weer genieten van familie en vrienden, goede (en slechte) kerstfilms en (te) veel lekker eten. Naast de stress die je kunt krijgen van het vinden van cadeautjes voor je familie en het organiseren van kerstdiners, sinterklaascadeautjes en oud en nieuw voorbereidingen, is het bij de meeste bedrijven en organisaties ook gebruikelijk het personeel een kerstpakket te geven - dit moet je als werkgever er nog maar even bij doen.. In dit blog willen we je wat tips en ideeën geven die misschien wat stress kunnen verminderen! Geef je het liever geheel of deels uit handen? Neem dan contact met ons op, dan zorgen onze designers dat het ideale kerstpakket met persoonlijk vormgegeven kerstkaarten op maat voor jouw organisatie worden gemaakt. Zowel persoonlijk als origineel dus!

Eten en Drinken

Eten en drinken vormen de meest gebruikelijke inhoud van een kerstpakket. Het zorgt misschien daardoor niet direct voor een heel origineel kerstpakket, maar hier kun je verandering in brengen! Zo kan het eten en drinken zelf kan erg bijzonder zijn; zo kunnen er insectenburgers, bierkazen of bijzondere wijnen in zitten. Wat wij van The Dare Company heel leuk vinden, is als de verpakkingen customized zijn met het logo en de huisstijl van het bedrijf of een persoonlijke boodschap. Dit hebben we in het verleden dan ook al voor meerdere klanten, en voor onszelf uiteraard, mogen doen. Dit kunnen ook verpakkingen zijn die vervolgens blijvend gebruikt kunnen worden, zoals fleskokers of koekblikken. Stop er een kerstkaart bij met het bedrijfslogo (of een foto van de baas met een foute kersttrui en/of -muts) erop en je pakket is compleet!

origineel kerstpakket laten samenstellen

Een greep uit de producten die The Dare Company met jouw bedrijfsnaam, -logo en -stijl kan ontwerpen.

Kantooraccessoires

Kantooraccessoires zijn bij veel organisaties natuurlijk toepasselijk - ze kunnen dan gezamenlijk op kantoor worden gebruikt. Bij het samenstellen van een kerstpakket zal je misschien juist ‘saaie’ associaties met werk achterwege willen laten, maar je kunt er ook heel creatief mee omgaan! Zo zijn er grappige kantoorartikelen als ministofzuigertjes voor op het bureau, schattige plantjes met eetbare vruchten (aardbei! :D) of een persoonlijke kalender met bijvoorbeeld grappige foto’s van personeel. Zo’n kalender maken wij natuurlijk heel graag - het liefst met grappige photoshop bewerkingen van medewerkers. Ook een favoriet van ons voor in het kerstpakket: minigames voor op kantoor! Dit zijn misschien nauwelijks kantooraccessoires te noemen, maar kunnen wel voor veel plezier op kantoor zorgen. Een minipooltafel, -golfset, -boksbal, -tafelvoetbal, -tafeltennis, -curling, -bowlingset; er is zoveel te verzinnen! Dit kan voor de juiste ontspannen sfeer en de nodige hilariteit op de werkvloer zorgen.

Mystery Box

Een mooi en duurzaam idee voor het laten samenstellen van een origineel kerstpakket is de Mystery Box van onze partner Blending Forces. Dit verrassingspakket wordt compleet gepersonaliseerd en speciaal samengesteld voor jouw organisatie en de doelstellingen daarvan. Blending Forces zorgt door middel van engagement programma’s ervoor dat organisaties en teams gemotiveerd, gezond, duurzaam en resultaatgericht gaan samenwerken, en deze expertises passen ze allemaal toe in het samenstellen van de Mystery Box. Zo worden werknemers met een leuk en gezond kerstpakket verwend! Daarbij zijn de materialen van de box gekozen voor maximale duurzaamheid. Het leukste vinden wij dat de inhoud van de boxen wordt gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking en/of een afstand tot de arbeidsmarkt en dat er bovendien per verstuurde box een jong gekweekte boom aan stichting AfricaWoodGrow in Kenia wordt gestuurd! Veel redenen om even de website te bezoeken dus.

We hopen je met deze ideeën en opties een beetje op weg hebben geholpen. We gaan graag met je om de tafel voor de wensen (en eisen) die je en je bedrijf stellen aan een origineel kerstpakket, waarna wij dit voor je kunnen vormgeven en samenstellen. Ons team van designers staat klaar om custom made producten en persoonlijke kerstkaarten te ontwikkelen die het gevoel van je werknemers met je organisatie kunnen vergroten en verwarmen! 

Neem hier contact op