Zoekmachine optimalisatieSEO 

Jouw website omhoog in de zoekresultaten

Dagelijks gebruiken enorm veel mensen zoekmachines zoals Google. Wellicht heb je zelf wel eens gemerkt dat je er vanuit gaat dat de beste resultaten direct verschijnen. Daardoor klikken veel mensen niet eens meer naar de tweede pagina van de zoekresultaten maar klikken ze op één van de eerste links die ze zien. Als bedrijf zijnde is het dan ook steeds belangrijker om hoog te verschijnen in de zoekresultaten. Met jouw website hoger in de Google resultaten komen? Dan moet je ervoor zorgen dat jouw website voor de zoekmachines geoptimaliseerd wordt, ook wel Search Engine Optimization (SEO) activiteiten genoemd. Met een sterke SEO optimalisatie kom je op een organische manier hoger tevoorschijn tussen de zoekresultaten wanneer iemand zoekt op een term die gerelateerd is aan jouw business.

Gebruik zoekmachine optimalisatie voor jouw website, ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd. Hiermee kom je op een organische manier voor een langere periode bovenaan in de zoekresultaten te staan. 

-

Zoekmachine marketing

Zoekmachine optimalisatie is een onderdeel van zoekmachine marketing. Het doel van zoekmachine marketing is het beter zichtbaar worden online. Dit gebeurt op een organische of betaalde manier. Bij zoekmachine optimalisatie zorg je ervoor dat je de juiste content op de website plaatst. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren door bepaalde woordcombinaties in de tekst te plaatsen die veel gezocht worden. Hierdoor wordt je organisch beter gevonden en verschijn je bovenaan in Google. De andere vorm van zoekmachine marketing is Search Engine Advertising (SEA). De term zegt het al. Dit is de betaalde variant van zoekmachine marketing. Deze websites verschijnen meestal nog hoger dan de organische resultaten die via SEO omhoog zijn geschoten. Er wordt vaak gekozen voor een combinatie van SEO en SEA.

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO) advies

Op onze eerste afspraak bespreken we jouw website. Wij kijken van tevoren naar de huidige content en techniek van je website. Ook maken wij een zoekwoordanalyse. We zoeken naar woorden waar veel zoekvolume op zit en waar een hoge conversie op kan plaatsvinden. Op deze geselecteerde woorden vindt de SEO optimalisatie plaats. Ook willen we graag weten wat jouw plannen zijn met de website.

Wij nemen uiteraard ook in ons SEO advies mee welk doel jij voor ogen hebt met de website. Wij implementeren onze bevindingen dan in de content op jouw website. Vervolgens blijven we dit monitoren, innoveren en vergelijken met concurrenten. Op deze manier verschijnt jouw website steeds hoger in Google! Neem contact met ons op als je interesse hebt in een SEO advies op jouw website.