Gratis website check

Basro elektro- en beveiligingstechniek

Opgericht in het jaar 1976 hanteert Basro BV al meer dan 40 jaar de kernwaarden: kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakwerk. Basro BV is een elektrotechnisch en beveiligingsinstallatiebedrijf dat voornamelijk licht, datanetwerken en beveiliging faciliteert. De klanten van Basro BV bevinden zich in uiteenlopende branches. Zo werken ze onder andere voor:

• Gemeente Rotterdam / Capelle aan den IJssel
• Aafje
• Burger King

Één ding is zeker, bij Basro BV zijn jouw installaties in goede handen.

 

Een nieuwe website voor Basro

Wij hebben het ontwerp van de oude website in een nieuw jasje gestoken. Hierbij is er rekening gehouden met de juiste kleuren en ronde vormen die sfeer geven. Zo is er gebruik gemaakt van de kleuren groen en grijs, maar ook van wit om licht en rust uit te stralen. Iets dat goed bij Basro BV past. Het ontwerp van de website is zodanig ontworpen dat er op de desktop niet gescrold kan worden. Dit zorgt ervoor dat alle content boven het viewpoint blijft. 

 

Op de website is er vooral de nadruk gelegd op hun portfoliocases, zodat je al het creatieve lichtwerk van Barso BV kunt zien. Het beeld is beeldvullend geplaats en zegt meer dan 1000 woorden.

Daarnaast worden op de ‘diensten’ pagina alle expertises van Basro BV ondersteund met korte verhalen. Deze pagina is dusdanig afgestemd dat zowel desktop als mobiel zeer gebruiksvriendelijk is. Door middel van handige tabjes en iconen kan de gebruiker gemakkelijk voorzien worden van de juiste informatie.