Basro elektro- en beveiligings­techniek

Basro BV is opgericht in 1976, en realiseert inmiddels al meer dan 40 jaar de kernwaarden: kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakwerk. Het elektrotechnische en beveiligingsinstallatiebedrijf faciliteert voornamelijk licht, datanetwerken en beveiliging. De klanten van Basro BV bevinden zich in uiteenlopende branches. Enkele voorbeelden zijn:

• Gemeente Rotterdam / Capelle aan den IJssel
• Aafje
• Burger King

Één ding is zeker, bij Basro BV zijn jouw installaties in goede handen!

Een nieuwe website voor Basro

Wij hebben het ontwerp van de oude website in een nieuw jasje gestoken. Hierbij is er rekening gehouden met de juiste kleuren en ronde vormen die sfeer geven. Zo is er gebruik gemaakt van de kleuren groen en grijs, maar ook van wit om licht en rust uit te stralen - iets dat goed bij Basro BV past. Het ontwerp van de website is zodanig ontworpen dat er op de desktop niet gescrold kan worden. Dit zorgt ervoor dat alle content boven het viewpoint blijft. 

 

Op de website is er vooral nadruk gelegd op hun portfoliocases,  zodat je al het creatieve lichtwerk van Barso BV kunt zien. Het beeld zegt meer dan 1000 woorden.

Daarnaast worden op de ‘diensten’ pagina alle expertises van Basro BV ondersteund met korte verhalen. Deze pagina is dusdanig afgestemd dat zowel het zowel op een desktop als op een mobiel scherm zeer gebruiksvriendelijk is. Door middel van handige tabjes en iconen kan de gebruiker gemakkelijk voorzien worden van de juiste informatie.

Social media template Basro

We hebben voor de social media berichten een stijlvolle template ontwikkeld waar de huisstijl mooi in terug te zien is. Zo zijn alle berichten op alle kanalen makkelijk te herkennen en zorgen ze voor eenheid in alle uitingen van het bedrijf!