Op zoek naar een evenementenbureau in Rotterdam?

Ben je van plan om een evenement te organiseren in Rotterdam en op zoek naar een evenementenbureau in Rotterdam? The Dare Company heeft ervaring met alle facetten die belangrijk zijn voor het organiseren van een succesvol evenement. Een evenement dat aansluit bij de doelgroep en de doelstellingen die je wil bereiken.

Event marketing door evenementenbureau in Rotterdam 

Bij The Dare Company weten wij als geen ander hoe belangrijk het vermarkten van een evenement is. Om event marketing op de juiste wijze toe te passen is het van belang dat er een brand experience wordt gecreëerd. Dit begint bij het enthousiasmeren van genodigden om het evenement te bezoeken. Daarnaast gaat het om een positieve ervaring van de bezoeker. Met andere woorden: event marketing zorgt ervoor dat men het merk als het ware gaat beleven. Bij The Dare Company willen we daarom eerst het merk en jouw bezoeker tot in de kern leren kennen. Wat is de strategie achter het evenement? Wat is jullie visie? Waar staan jullie ten opzichte van concurrenten? En wat willen jullie bereiken? Een branding strategie vereist een andere manier van communiceren dan bijvoorbeeld een relatiemarketing strategie.

evenement

feest

Evenementen

Er zijn verschillende redenen waarom je een evenement zou willen organiseren. Het bedrijf waar je voor werkt bestaat een bepaalde tijd en dat moet gevierd worden, je wilt extra aandacht besteden aan bestaande klanten of juist relatiemarketing toepassen op prospects. Je wilt je personeelsleden in het zonnetje zetten, je wilt een product op ludieke wijze presenteren etc. Genoeg redenen dus om een evenement te initiëren. Wij kunnen je helpen bij het organiseren van een evenement: de branding oppakken, zorgen dat bezoekers je online kunnen vinden of zelfs het gehele evenement van begin tot eind organiseren!

Een evenement plannen begint bij een locatie en een budget. En dan volgt de rest… Het is belangrijk dat je goed in het vizier hebt welke boodschap je tijdens het evenement wilt overbrengen. Hoe zie je de branding van het evenement voor je? Hoe ga je de bezoekers uitnodigen? Veel om over na te denken en om te organiseren. Heb je nagedacht over het vervoer van de bezoekers en eventuele overnachtingsmogelijkheden?

Relatiemarketing

Relatiemarketing en The Dare Company gaan hand in hand. Als geen ander snappen wij hoe belangrijk klanten zijn. Met je klanten wil je dan ook een goede relatie hebben. Dit gebeurt voornamelijk door een juiste dienstverlening, maar ook het tonen van waardering voor je klanten is belangrijk! Evenementen zijn bij uitstek hét middel om je klanten in het zonnetje te zetten. The Dare Company heeft alles in huis om jouw relatiemarketingevenement tot een groot succes te maken.

Uitnodiging voor een evenement

Bij het organiseren van een evenement hoort ook het uitnodigen van je bezoekers. Tegenwoordig gebeurt bijna alles online en daarom is een online uitnodiging bijna onmisbaar. Zeker als je een groot bezoekersaantal hebt is een online uitnodiging essentieel. Zo kun je in één overzicht zien wie de uitnodiging hebben geaccepteerd. Daarnaast kun je de online uitnodiging linken naar een website zodat de uitnodiging alleen al een hele beleving is. Meer weten over de mogelijkheden van ons systeem om bezoekers digitaal uit te nodigen? Bekijk hier de website: http://e-ventation.nl/

feestje

Evenement laten organiseren door The Dare Company

The Dare Company, hét evenementenbureau in Rotterdam, heeft alles in huis om jouw evenement succesvol te laten zijn. Van volledige organisatie tot eventmarketing, van het regelen van acts en sprekers tot de planning en logistiek.

Kopje koffie?

Wil je graag meer informatie of heb je zin om onder het genot van een kopje koffie vrijblijvend over jouw evenement te praten? Neem dan contact met ons op.