Nieuwe techniek in IT Campus Rotterdam

IT Campus Rotterdam is een nieuw initiatief om de brug te slaan tussen nieuwe innovaties en de benodigde technische skills in de arbeidsmarkt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan robotisering, cryptocurrency, cybercrime en artifical intelligence. IT Campus organiseert de samenwerking tussen Gemeente Rotterdam, scholen en het bedrijfsleven zodat er meer en beter IT talent wordt opgeleid. Het uiteindelijke doel is om Rotterdam een enorme aantrekkingskracht voor IT talent te geven en hiermee de in Rotterdam gevestigde bedrijven verder te versterken.

Een innovatieve uitstraling voor een innovatief project

The Dare Company is vanaf de start betrokken bij dit belangrijke initiatief dat wij graag ondersteunen. Als winnaar van de pitch hebben wij de corporate branding, de website en social media uitingen voor onze rekening genomen. De corporate branding geeft de diversiteit weer van de samenwerking en straalt tegelijkertijd innovativiteit en professionaliteit uit.

Website design & ontwikkeling

Om de website de innovativiteit mee te geven die hoort bij de branding van IT Campus, hebben we ons content managementsysteem voorzien van de model S functie waarmee gebladerd kan worden door de slides. Daarnaast zijn ook gewone landingspagina’s onderdeel van de navigatiestructuur zodat zowel de esthetische kant van de website als de vindbaarheid wordt geoptimaliseerd. Eind oktober 2018 vond de lancering plaats waarbij de diverse uitingen gebruikt werden. Denk hierbij aan e-mailmarketing, presentatiemateriaal en aankleding van de kantoorruimtes in de onderzeebootloods.

Klaar voor de toekomst

Het logo van IT Campus leent zich uitstekend voor de doorvoering in allerlei uitingen. Dit is hiernaast te zien in de animatie die we gemaakt hebben. Daarnaast zijn de doorvoeringen in alle marketing uitingen, zowel online als offline, heel herkenbaar en zullen ze de komende jaren steeds vaker te zien zijn.Lancering geslaagd, missie begonnen!

Maandag 29 oktober was het langverwachte moment: de lancering van IT Campus Rotterdam! Achter de schermen was er al hard gewerkt en nu kon eindelijk iedereen het resultaat bewonderen. Met bijna 200 vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, onderwijs en overheid werd het een veelbelovende aftrap: en nu dus aan het werk!