Website check by The Dare Company

Is jouw website goed vindbaar in Google? Gebruiksvriendelijk voor je bezoekers? Is de snelheid van je website of webshop goed of is je website erg traag? Zijn er technische fouten op de website aanwezig? Dit zijn allemaal vragen die je jezelf moet stellen als je een website of webshop hebt. Wij helpen je hier graag bij! Laat jouw website gratis testen door The Dare Company!

Check je website op:

Uitstraling & Design

Gebruiksvriendelijkheid

Techniek

VIndbaarheid/SEO

SEO CHECK

De website check is onderverdeeld en behandelt verschillende elementen van de website of webshop. Zo doen wij onder andere een SEO check om te kijken of jouw website vindbaar is in Google. Zijn er voldoende landingspagina’s? Zijn de titels, meta-descripties en de H1 op de pagina’s goed ingesteld? Heeft de website een goed backlinkprofiel? Op welke zoekwoorden wordt de website gevonden en zijn dit de juiste zoekwoorden? Wordt er gebruik gemaakt van structured data en rich snippets?
Benieuwd of jouw website op het gebied van SEO scoort in Google?

Technische check

We zullen de website ook checken op technische fouten. Wordt er goed gebruik gemaakt van HTML en CSS? Zijn redirects goed ingesteld, zoals 301 en 302 redirects, is de website mobielvriendelijk of zijn er misschien dynamische URL’s aanwezig?
Benieuwd hoe jouw website op het gebied van techniek scoort? 

Website testen op gebruiksvriendelijkheid

Wij checken de website altijd op gebruiksvriendelijkheid. Is het menu van de website logisch ingedeeld? Worden de doelstellingen van jouw bedrijf ondersteund door deze indeling? Is het duidelijk waar bezoekers moeten klikken? Zijn er pagina’s aanwezig die nergens heen leiden of hebben pagina’s gebroken links? Dit heeft allemaal invloed op de gebruiksvriendelijkheid van jouw website.

Website controleren op design en uitstraling

Een website of een webshop is het belangrijkste visitekaartje van een organisatie. Daarom is het belangrijk dat jouw website aan de huisstijl voldoet van jouw organisatie en bepaalde stijlelementen bevat. Onze designers kijken graag naar de uitstraling van jouw website, hierna ontvang je van ons een complete analyse waarin we aangeven hoe de uitstraling van de website kan worden verbeterd!

Waarop wil je jouw website laten testen?

Vragen, opmerkingen of iets anders? Neem contact met ons op!