Rise Treatment Centre

De unieke kliniek van Rise Treatment Centre is gevestigd in Spanje en focust zich op het behandelen en ondersteunen van mensen met een eetstoornis. Naast de locatie in Spanje heeft Rise Treatment de ambitie om een wereldwijde groei door te gaan maken. Aan de hand van het holistische programma helpen zij cliënten met bijvoorbeeld Anorexia Nervosa, Boulimia Nervosa en eetbuistoornis op een duurzame manier te herstellen. Wij zijn trots dat wij de verantwoordelijkheid voor de website, huisstijl en drukwerk van Rise Treatment op ons mochten nemen.


Een frisse website

Een klantvriendelijke en duidelijke website is voor de branche waar Rise Treatment zich in bevindt erg belangrijk. De website dient niet alleen als contactpunt, maar ook als visitekaartje voor de gehele onderneming. Tijdens het ontwerpen van het website design is het voor ons belangrijk geweest de website een vertrouwde en professionele uitstraling te geven. Door gebruik te maken van de juiste kleuren, call to actions en informatiepagina’s is deze professionaliteit en betrouwbaarheid goed naar voren gekomen.

Mobile friendly design

Omdat een groot deel van de doelgroep van Rise Treatment de website via mobiele apparaten bezoekt, hebben wij de website mobile friendly gemaakt. Hierdoor presteert hij op alle devices perfect. Wij hebben hier een apart responsive ontwerp gemaakt zodat de website ook op een tablet of mobiele telefoon gebruiksvriendelijk is. Tijdens dit proces wordt uiteraard ook rekening gehouden met de customer journey en de verwachtingen van de klant, waarbij uiteraard ook de verbeterpunten aan bod komen.

Social media design

Ook de social media kanalen kunnen voor een bedrijf zoals Rise Treatment niet ontbreken. Het extra contact en informatiepunt zal de doelgroep ervaren als een nog betere service. Ook bij de social media kanalen is de gehele huisstijl, zoals die ook in het website design is gebruikt, doorgevoerd. Mooi opgemaakte afbeeldingen met pakkende quotes en de rustige sfeer zijn terug te vinden op onder andere de Facebook en Instagram pagina van Rise Treatment.

Informatieve brochure


Het design en de uitvoering van de informatieve brochure voor Rise Treatment hebben wij ook op ons genomen. In deze folder wordt de locatie in Spanje, het verblijf waarin de cliënten verblijven en de behandelingen uitgebreid beschreven. De folder is net als alle andere kanalen volledig in de huisstijl van Rise Treatment ontworpen. Bij het ontwikkelen van de folder is het gebruik van foto’s erg belangrijk, daarom is hier zeker rekening mee gehouden gedurende het project.