Gratis website check

ZIA & The Dare Company

The Dare Company heeft de mogelijkheid gekregen om voor de Zorg Innovatie Academie een nieuw logo te ontwikkelen. Zorg Innovatie Academie, of ZIA, is in het leven geroepen om tot duurzame en innovatieve oplossingen te komen voor de vraagstukken binnen het domein zorg en welzijn. Dit doet ZIA door in de MVS-regio de kennis, expertise, ervaringen en faciliteiten van onderwijs, zorginstellingen (arbeidsmarkt) en overheid (gemeenten) te bundelen. ZIA werkt vanuit drie pijlers: Onderwijs & Arbeidsmarkt, Onderzoek & Innovatie en Wonen & Welzijn.

 

Logo

Voor het logodesign is er gebruik gemaakt van de drie pijlers. De drie pijlers hebben alle drie een eigen kleur gekregen. Deze drie kleuren worden gecombineerd in het beeldmerk van het logo, waarin de vorm van een hartje te zien is. Dit is een vorm die herkenbaar is voor het thema ‘zorg’. Kleuren in het beeldmerk van wonen & welzijn en onderzoek & innovatie komen samen op arbeidsmarkt & onderwijs. Hier hebben we ze samengebracht en toegepast. 

Briefpapier

Vanuit het logo is het briefpapier ontwikkeld. Hiervoor is gebruik gemaakt van het logo en de 3 kleuren die relateren aan de pijlers. Het lettertype heeft een vriendelijke en betrouwbare uitstraling en is duidelijk te lezen.