Common Interests

Common Interests is een beweging die ontstaan is vanuit een droom. De droom was om meer betaalbare design kleding te maken voor de meeste mensen, maar het wel net zo hoogwaardig en stijlvol te maken. De naam Common Interests heeft alles te maken met waar het merk voor staat: mensen met dezelfde interesses, maar met verschillende persoonlijkheden. Dat betekent dat we van hetzelfde houden, maar van binnen allemaal verschillende mensen zijn.

Trui Design

Common Interests begon met de verkoop van een zwart shirt met daarop handgeschreven tekst. Daarna wilde ze graag een hoodie uitbrengen geïnspireerd op een ontwerp van een duur merk uit Los Angeles. Common Interests wilde graag een Adelaar verwerkt in het ontwerp en het moest een ruige, maar ook vintage en gedragen uitstraling krijgen. Onze designers hebben zich over dit vraagstuk gebogen en hebben verschillende uitingen gemaakt passend in de stijl van Common Interest. Het einddesign van de hoodie voor Common Interests zie je hieronder.

 

The Dare Company heeft verschillende specialisten in huis die je graag bijstaan en adviseren bij je probleem of vraagstuk. Onze designers, developers en marketeers hebben elk hun eigen expertise zodat wij altijd iemand in huis hebben die je kunnen helpen. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!