Gratis website check

OPTT training and therapy.

OPTT is een praktijk voor fysiotherapie en bied speciale behandelmethodes aan om chronische pijnklachten tegen te gaan. De praktijk van OPTT is gevestigd in Rotterdam en biedt zijn klanten vooraf een online pijntest aan, waardoor klanten er eenvoudig achter komen wat OPTT voor ze kan betekenen. Wij kregen de taak om deze klantvriendelijke en vernieuwende look-and-feel te verwerken in een geheel nieuwe huisstijl, logo en website. Wij gingen deze uitdaging met alle plezier aan en zijn erg blij met het uiteindelijke resultaat!

Logo ontwerp

Bij het ontwikkelen van het logo is gebruik gemaakt van een strak en modern design waarbij de werkzaamheden en diensten goed naar voren komen. Het logo met de bedrijfsnaam is de basis voor de kleuren die ook terugkomen in de huisstijl. Er is vooral gebruik gemaakt van de kleuren rood en oranje die op de gehele website terugkomen. Het zijn warme kleuren die enthousiasme en geluk uitstralen. De kleuren trekken de aandacht wat belangrijk is voor een succesvolle site.

Website

Een klantvriendelijke en duidelijke website is voor een fysiotherapeut erg belangrijk. Het dient niet alleen als contactpunt maar laat bij de bezoeker ook vaak een bepalende eerste indruk achter. Bij het ontwerpen van de website is er rekening mee gehouden dat de website persoonlijk overkomt, dit is gedaan door het gebruik van persoonlijke afbeeldingen. Daarnaast is er focus gelegd op de pijntest die een erg belangrijk onderdeel van de website is.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk hier deze website!