Docfactory

Het informatiemanagement maakt de laatste jaren een grote verandering door. De traditionele analoge informatiesystemen maken langzaam plaats voor geavanceerde digitale systemen. Vooral in deze overgangsfase van papier naar digitaal is kennis van beide systemen essentieel en onmisbaar. Deze kennis is volop aanwezig bij DOCFactory, dé deskundigen op het gebied van informatiemanagement en archiefmanagement.

huisstijl

Verschillend drukwerk

Voor deze nieuwkomer in informatiemanagement hebben wij de volledige huisstijl en marketingcampagne opgezet. Met frisse kleuren, strakke beeldelementen en duidelijke taal valt DOCFactory direct op in haar branche.

Binnen de marketingcampagne van DOCFactory kregen we de ruimte om het bedrijf op een flexibele en verrassende manier op te laten vallen binnen de branche. Een ludiek voorbeeld hiervan is de zomerkaart van 2011, waarmee relaties van DOCFactory de groetjes uit Rijswijk kregen vanaf een paars en blauw tropisch DOCFactory eiland.

drukwerk

Belettering auto

Naast het drukwerk hebben onze designers ook de belettering van de auto gerealiseerd!

belettering

Beurs benodigdheden

Daarnaast is de huisstijl ook geheel doorgevoerd in de ontwerpen voor de stands die gebruikt worden voor diverse beurzen in Nederland. Onze designers zijn het brein achter de stands en roll-up banners voor deze beurzen.

banners