DOCFACTORY

Het informatiemanagement maakt de laatste jaren een grote verandering door. De traditionele analoge informatiesystemen maken langzaam plaats voor geadvanceerde digitale systemen. Vooral in deze oergangsfase tussen papier en digitaal is kennis van beide systemen essentieel en onmisbaar. Deze kennis is volop aanwezig bij DOCFactory, dé deskundigen op het gebied van informatiemanagement en archiefmanagement.

VERSCHILLEND DRUKWERK

Voor deze nieuwe naam in informatiemanagement heeft Dare to Design* de volledige huisstijl en marketingcampagne opgezet. Met frisse kleuren, strakke beeldelementen en duidelijke taal valt DOCFactory direct op in haar branche.

Binnen de marketingcampagne van DOCFactory krijgt Dare to Design* de ruimte het bedrijf op een flexibele en verrassende manier op te laten vallen binnen de branche. Een ludiek voorbeeld hiervan is de zomerkaart van 2011, waar relaties van DOCFactory de groetjes uit Rijswijk krijgen, vanaf een paars en blauw tropisch DOCFactory eiland.

BELETTERING AUTO

Naast het drukwerk hebben onze designers ook de belettering van de auto gerealiseerd!

BEURS BENODIGDHEDEN

Daarnaast is de huisstijl ook geheel doorgevoerd in de ontwerpen van stands voor diverse beurzen in Nederland. Onze designers zijn het brein achter de stands en roll-up banners voor deze beurzen.