Hygoncare
incontinentie-webshop 

Hygoncare is een internationale webshop voor incontinentiemateriaal, die wij from scratch hebben opgezet. Denk daarbij aan het volledige design, alle content en alle mogelijkheden van de webshop. We maken hierbij gebruik van Magento 2.1, waardoor we strakke XML koppelingen met leveranciers kunnen neerzetten. De webshop is daarnaast gekoppeld aan een fulfillmentpartner met robots die de orders vliegensvlug omzetten in verzendingen. Op de webshop zijn 360 foto’s te bekijken van alle producten, er zijn embedded video’s geplaatst en is er een complete database geschreven vol met informatie over incontinentie.

Website design

De opdrachtgevers van Hygoncare hechten veel waarde aan de internationale markt. Met dit en de andere criteria in ons achterhoofd hebben we de naam Hygoncare bedacht. Vervolgens is daar een logo voor gemaakt. Toen dit logo eenmaal was goedgekeurd, is daar een volledige huisstijl om heen ontworpen. Met gebruik van deze ontwerpen is er een heel huisstijl-handboek geschreven voor deze incontinentiewebshop. De inhoud daarvan is vervolgens doorvertaald in alle aspecten van de website, inclusief kleuren, tekst en afbeeldingen.

Seo & Sea

Er is zorgvuldig aan de slag gegaan! Voorop stond het feit dat incontinentie een gevoelig onderwerp is waar helaas een taboe op rust, ondanks dat het enorm veel voorkomt. Wij willen bijdragen aan het doorbreken van dit taboe en geloven dat informeren daarin een grote stap is. Alle content is dan ook op een informatieve en serieuze, maar ook heldere manier geschreven. Het is de bedoeling dat men de juiste pagina gemakkelijk kan vinden. Dat heeft niet alleen betrekking op het moment dat iemand op de website zit, maar begint eigenlijk al daarvoor. Met behulp van onze content marketeers hebben wij ervoor gezorgd dat alle informatie voldoet aan de SEO-eisen. Dit houdt in dat Hygoncare uiteindelijk bovenaan verschijnt in de zoekmachines, wat bijdraagt aan het snel vinden van de juiste informatie. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van SEA. Dit is zeer merkbaar in het verschijnen op Google Shopping. Ook daarmee verschijnen de juiste producten snel voor mensen die op zoek zijn naar incontinentie producten.