Gratis website check

Retail marketing

Vanuit onze ervaring met klanten die actief zijn in de retailsector zien we dat consumenten steeds meer gaan verwachten op het gebied van beleving, transparantie en bereikbaarheid. Daarnaast zien we ook de groeiende concurrentie in de retail branche vanuit online proposities. Met online proposities kun je een veel grotere doelgroep benaderen in een specifiek business segment of thema. Het wordt dus steeds belangrijker om daarin keuzes te maken en je te onderscheiden. Daarom helpen we je graag om jouw unique selling points naar voren te laten komen en dit te communiceren naar jouw doelgroep. Wij hebben ervaring met retail marketing en kennis van de retail sector en online proposities in het bijzonder. Hierdoor weten wij wat er in de markt speelt en kunnen we je goed helpen.

Waarom kiezen retail klanten voor hun marketing en communicatie voor The Dare Company?

The Dare Company heeft niet alleen technische kennis, maar begrijpt ook businessmodellen, prijsbepalingen en beloningsmodellen van whole-sale en (online)retail.

De range producten en diensten die we aanbieden met onze andere units ontzorgt onze klanten en geeft de mogelijkheid om een one-stop shopping loket te zijn voor marketing en communicatie. Bijvoorbeeld de bouw en onderhoud van een Magento of WooCommerce webshop en online marketing zoals SEO, SEA en Google Shopping. Dit geeft onze klanten gemak en de mogelijkheid zich volledig te richten op de core business van hun retailbedrijf.   

We werken met een intern team zodat we flexibel zijn, snel kunnen schakelen en er geen extra mark-up op de tarieven komt omdat er uitbesteed moet worden.

We kennen de systemen en processen die gangbaar zijn in de retail branche. Hierdoor is het voor ons makkelijk om snel koppelingen te maken met de IT systemen van andere partijen die in deze branche ook werkzaam zijn. Denk hierbij aan het integreren van voorraadbeheersystemen en de koppeling met fulfillmentpartners voor de logistiek zoals drop shipments en Payment Service Providers voor de betalingen.

Klanten in de retail marketing

The Dare Company werkt voor echte retail bedrijven zoals The Beauty Club, Very Cherry, Hoeked, Super-Taart, Hygoncare, de Manchetknopenwinkel, SpaceXFanstoreMake My Moment en Rookies 5. Daarnaast werken wij ook voor dienstverleners die aan consumenten leveren zoals Vendit, Tattoo Bob en Geen Boot Wel Varen. We hebben klanten met een vaste winkel, een online webshop of een combinatie hiervan.

make my moment
rookies 5
hygon care
metgo

Onze toegevoegde waarde

Wij willen je graag helpen om jouw (web)winkel tot een nog groter succes te maken. Daarom denken wij met je mee op het gebied van retail marketing en communicatie. Bij ons kun je terecht voor een full-service marketing en communicatie pakket. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe branding, promotiemateriaal of je eigen webshop wilt opzetten. Ook verbeteren wij jouw online vindbaarheid om meer business voor jouw winkel of webshop te genereren. Tevens kunnen we de social media voor je oppakken waardoor je nog meer engagement krijgt met je klanten. 
De diensten die wij aanbieden bestaan onder andere uit: zoekmachinemarketing, webdesign, branding, vormgeving en contentmarketing.