Retail marketing

Vanuit onze ervaring met klanten die actief zijn in de retailsector zien we dat consumenten steeds meer gaan verwachten op het gebied van beleving, transparantie en bereikbaarheid. Daarnaast zien we ook de groeiende concurrentie in de retail branche vanuit online proposities. Met online proposities kun je een veel grotere doelgroep benaderen in een specifiek business segment of thema. Het wordt dus steeds belangrijker om daarin keuzes te maken en je te onderscheiden. Daarom helpen we je graag om jouw unique selling points naar voren te laten komen en dit te communiceren naar jouw doelgroep. Wij hebben ervaring met retail marketing en kennis van de retail sector en online proposities in het bijzonder. Hierdoor weten wij wat er in de markt speelt en kunnen we je goed helpen.

Waarom kiezen retailklanten The Dare Company voor hun marketing en communicatie?

The Dare Company heeft niet alleen technische kennis, maar begrijpt ook businessmodellen, pricing en beloningsmodellen van whole-sale en (online) retail.

Het scala aan producten en diensten dat wij met onze andere onderdelen aanbieden ontzorgt onze klanten en stelt ons in staat een one-stop-shopping loket te zijn voor marketing en communicatie. Bijvoorbeeld de bouw en het onderhoud van een Magento of WooCommerce webshop en online marketing zoals SEO, SEA en Google Shopping. Dit geeft onze klanten gemak en de mogelijkheid om zich volledig te richten op de core business van hun retailbedrijf.   

We werken met een in-house team dus we zijn flexibel, kunnen snel schakelen en er zijn geen extra tarieven vanwege het moeten uitbesteden.

Wij kennen de systemen en processen die in de retailbranche gebruikelijk zijn. Dit maakt het voor ons gemakkelijk om snel koppelingen te maken met de IT-systemen van andere partijen die in deze branche werkzaam zijn. Dit omvat de integratie van voorraadbeheersystemen en koppelingen met fulfillmentpartners voor logistiek zoals dropshipments en Payment Service Providers voor betalingen.

Klanten in de retail marketing

The Dare Company werkt voor echte retail bedrijven zoals The Beauty Club, Very Cherry, Hoeked, Super-Taart, Hygoncare, de Manchetknopenwinkel, SpaceXFanstoreMake My Moment en Rookies 5. Daarnaast werken wij ook voor dienstverleners die aan consumenten leveren zoals Vendit, Tattoo Bob en Geen Boot Wel Varen. We hebben klanten met een vaste winkel, een online webshop of een combinatie hiervan.

make my moment

rookies 5

hygon care

metgo