zakelijke dienstverlening

B2B marketing is een discipline die anders aangevlogen wordt dan B2C marketing. Bij B2B marketing zijn de volumes van de totale markt vaak wat lager. Daardoor wordt er meer maatwerk gebruikt bij deze vorm van marketing dan voor de particuliere markt. Van ICT-bedrijf tot recruitmentbureau - al deze uiteenlopende B2B bedrijven vallen onder dezelfde sector, namelijk de zakelijke dienstverlening. Zakelijke dienstverlening is dus een sector waar B2B marketing het meest wordt toegepast. B2B marketingbureau The Dare Company is marketingdeskundige voor een breed scala aan bedrijven in de zakelijke dienstverlening. Wij begrijpen dat de klantrelatie van groot belang is in de zakelijke dienstverlening. Klanten willen gehoord worden en persoonlijk advies krijgen. De beleving en authenticiteit van de organisatie is daarbij ook van doorslaggevend belang. Wij hebben ervaring en kennis van de zakelijke dienstverlening en B2B marketing. Hierdoor weten wij wat er in de markt speelt en kunnen we je goed helpen.

Waarom kiezen zakelijke dienstverleners voor The Dare Company?

The Dare Company werkt vanuit de visie dat we met onze creativiteit een branding realiseren die onze klanten positief onderscheiden van de concurrenten. Door branding groeit de brand awareness/naamsbekendheid en wordt er een positief merkbeeld ontwikkeld. Dit heeft een gunstig effect op de performance van het merk in de B2B markt. We hebben voor verschillende klanten in deze sectoren de corporate identity vastgesteld en zorgen ervoor dat de marketing- en communicatiemiddelen hier goed op aansluiten.


De range producten en diensten die we aanbieden ontzorgt onze klanten en kan de mogelijkheid geven om een one-stop shopping loket te zijn voor B2B marketing en communicatie. Bijvoorbeeld de bouw en onderhoud van een website die in meerdere taalversies beschikbaar is. Dit geeft onze klanten gemak en de mogelijkheid zich volledig te richten op de core business van hun bedrijf.

Daarnaast hebben we zoekmachinemarketing al voor diverse klanten geïmplementeerd, zowel in westerse talen als in Arabisch of Chinees. Zo zorgen we ervoor dat ook internationale potentiële klanten overtuigd worden van de diensten.

We werken met een intern team zodat we flexibel zijn, snel kunnen schakelen en er geen extra mark-up op de tarieven komt omdat er uitbesteed moet worden. 

Een greep uit ons klantenbestand:

euromovers

mb administratie

wolters kluwer

fihuma

Ervaring met business to business marketing

We werken met een diversiteit aan klanten als Wolters Kluwer, Euromovers en Marevisie. Door onze ervaring met een breed scala aan diensten, kennen we vaak het vakjargon en nemen wij graag de tijd voor jouw organisatie.

Wij denken mee bij het opstellen van de B2B marketing en communicatiestrategie. We stellen marketingplannen op en richten de marketingacties in. Onze expertises bestaan onder meer uit branding, webdevelopment, social media marketing en zoekmachinemarketing (SEO / SEA), emailmarketing en die passen we toe op de zakelijke dienstverlening.