Gratis website check
schip

Rexnord

Distributor meeting 

Rexnord is een toonaangevende organisatie op het gebied van interne transportinstallaties en aandrijftechniek. Jaarlijks houden zij een driedaags event waarbij ze distributeurs uit heel Europa uitnodigen om zo waardevolle informatie met betrekking tot de markt te vergaren. Gedurende het event informeert Rexnord de distributeurs over hun strategische visie, distributiestrategie en de verschillende productinnovaties.

stadion

Distributor meeting

Ieder jaar organiseert Rexnord een driedaags event waar allerlei distributeurs uit heel Europa samen komen. Naar aanleiding van dit event was er bij Rexnord behoefte aan promotiemateriaal. Wij hebben onder andere meegedacht aan de invulling van het programma en de inhoud van de goodybag. Verder hebben we alle uitingen die er op het event zijn getoond voorzien van een Rexnord ontwerp.

banners

E-ventation Event

Daarnaast hebben wij voor dit event de uitnodigingen verzorgd middels een e-ventation. Een e-ventation is een online uitnodiging, die met één druk op de knop via de mail kunnen worden verstuurd. Genodigden kunnen via deze uitnodiging aangeven of ze naar het evenement komen en met hoeveel ze zullen zijn. De e-ventation voor dit event is qua design en content geheel opgemaakt in de stijl van het event.

web design