Rexnord Distributor meeting 

Rexnord is een toonaangevende organisatie op het gebied van interne transportinstallaties en aandrijftechniek. Jaarlijks houden zij een driedaags evenement waarbij ze distributeurs uit heel Europa uitnodigen. Op deze manier verkrijgen ze waardevolle informatie met betrekking tot de markt. Gedurende het evenement informeert Rexnord de distributeurs over hun strategische visie, distributiestrategie en de verschillende productinnovaties.

stadion

Distributor meeting

Naar aanleiding van dit event was er bij Rexnord behoefte aan promotiemateriaal. Wij hebben onder andere meegedacht aan de invulling van het programma en de inhoud van de goodybag. Verder hebben we alle uitingen die er op het event zijn getoond voorzien van een Rexnord ontwerp.

banners

E-ventation Event

Daarnaast hebben wij voor dit evenement de uitnodigingen verzorgd middels een e-ventation. Een e-ventation is een online uitnodiging, die met één druk op de knop via de mail kunnen worden verstuurd. Genodigden kunnen via deze uitnodiging aangeven of ze naar het evenement komen en met hoeveel ze zullen zijn. De e-ventation voor dit evenement is qua design en content geheel opgemaakt in de stijl van het event.

web design