Kinderopvang- & Zorgmarketing

De lat ligt vaak hoog in de zorgsector. De marketingverantwoordelijke van de zorgorganisatie heeft een enorme hoeveelheid uitdagingen op zijn of haar bord liggen. Wij pakken de taken op die door de organisatie zijn uit te besteden. De marketingmanager kan zich dan richten op de activiteiten die dicht bij de core business liggen en persoonlijke begeleiding vereisen vanuit de eigen organisatie. Een aanpak die uitstekend werkt!

Wij kunnen onze specifieke expertise toepassen waar dat gewenst is en de marketingafdeling van de zorgorganisatie zet haar specifieke branchekennis in om projecten te begeleiden. Hierbij is het plezierig dat we behoorlijk ingevoerd zijn in alle terminologieën van de branche en veel ervaring hebben met kinderopvang- en zorgmarketing.

Waarom kiezen klanten uit de zorg- en kinderopvangbranche voor The Dare Company?

The Dare Company begrijpt dat er in deze branches veel waarde wordt gehecht aan betrouwbaarheid, zekerheid en veiligheid. Daarom passen we alle uitingen hierop aan. Verder wordt de branding van een organisatie uit de zorgsector zorgvuldig bewaakt.

Voor de klanten uit de kinderopvangbranche werken we vanuit de visie dat we met onze creativiteit een branding realiseren die onze klanten positief onderscheiden van de concurrenten. Zo hebben we voor verschillende klanten in deze sectoren de corporate identity vastgesteld en zorgen we ervoor dat de marketing- en communicatiemiddelen hier goed op aansluiten.

De range producten en diensten die we aanbieden ontzorgt onze klanten en kan de mogelijkheid geven om een one-stop shopping loket te zijn voor zorgmarketing en communicatie. Denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van een website en de organisatie online vindbaar maken door middel van SEO en SEA. Dit geeft onze klanten gemak en de mogelijkheid zich volledig te richten op de core business.

We kennen de systemen en processen die gangbaar zijn in de kinderopvang- en zorgsector. Hierdoor is het voor ons makkelijk om snel koppelingen te maken met de IT systemen van andere partijen die in deze branche ook werkzaam zijn. Zoals het integreren van urensystemen voor ouders of patiëntendossiers in de zorg.


Onze ervaring met kinderopvang- en zorgmarketing

Met grote organisaties als de Tinteltuin en Vlietkinderen of Dokter Bosman en Parnassia als klant, hebben we veel ervaring opgedaan met zorgmarketing. We blijven continu up-to-date op het gebied van de laatste branche-ontwikkelingen. The Dare Company luistert goed naar jouw wensen en behoeftes waardoor we er samen voor zorgen dat de doelgroep wordt overtuigd van jouw boodschap. Daarnaast begrijpen wij wat jij bedoelt en nemen wij graag de tijd voor jouw organisatie.

Een greep uit ons klantenbestand:

vlietkinderen

tinteltuin

dokter bosman

tjan tandheelkunde

Onze toegevoegde waarde

Wij denken mee bij het opstellen van de marketing- en communicatiestrategie. We stellen zorgmarketing plannen op en richten de marketingacties in. Onze expertises bestaan onder meer uit branding, webdevelopment, social media marketing, zoekmachinemarketing (SEO / SEA) en emailmarketing en die passen we toe op de zorgsector.