Alles onder één dak

Marketing, design, development - bij The Dare Company vind je alle expertises onder één dak. Onze afdelingen werken heerlijk samen en kunnen daarom altijd invalshoeken uit de andere hoeken van de organisatie toepassen op hun eigen werkzaamheden. Samen voeren we volledige projecten uit, zonder onnodige externe kosten. Een compleet marketing- en communicatiebureau in Rotterdam en daarbuiten, voor alles wat nodig is voor jouw specifieke doelstellingen!

Wat we doen

Welkom bij ons gezellige kantoor aan de Maas in Rotterdam. Hier ontwerpen, bouwen en onderhouden we websites en ontwikkelen we online marketingstrategieën hiervoor. We helpen bedrijven en organisaties aan een huisstijl, een logo en alle uitwerkingen hiervan (drukwerk), maken animaties en video’s en ontwikkelen apps en websites (ook voor e-commerce). Daarnaast doen we alles op gebied van online marketing, van SEO tot SEA en van Social Media Marketing tot Event Marketing.

Wat kunnen we voor jou en je organisatie betekenen?

Neem contact op

the dare company

Onze takken van sport

Dare to Design

Dare to Design is de creatieve kracht binnen The Dare Company. Van huisstijlen en logo's tot visitekaartjes en belettering van panden - onze designers staan voor je klaar!

Dare to Develop

Dare to Develop is het internetbureau binnen The Dare Company. Onze developers leveren prachtige websites, webshops, apps en back office oplossingen.

Dare to be Found

Dare to be Found is de online marketing tak van The Dare Company. Hier werken wij de klanten graag naar de bovenste positie in Google en zorgen ervoor dat daaruit winstgevende klanten ontstaan.

Marketing is in our roots,
in our heart.

Met onze expertise in marketingstrategie, online marketing, video marketing, communicatie, content, grafisch- en (web)design en animatie kunnen wij je helpen met het behalen van je doelen voor jouw organisatie. Onze medewerkers staan voor je klaar om advies te geven!

Contact

Waarom kiezen voor dare?


Back office vol specialisten

Bij The Dare Company vinden we het heerlijk dat we alle specialisten onder één dak hebben. Zo kunnen we snel en flexibel schakelen en kunnen we voor ieder project ter plekke overleggen met alle betrokken krachten. Naast dat het een leuke, gemeleerde groep collega's oplevert op de werkvloer, merken wij aan klanten dat ze blij zijn dat ze niet met met verschillende partijen hoeven te communiceren om hun doel te kunnen bereiken. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze specialisten? Bekijk ze hier!

over ons the dare company

ontdek the dare company


We begrijpen de 'why-factor'

Omdat we bij The Dare Company niet enkel vanuit marketing perspectief denken, of juist vanuit design perspectief of develop perspectief, beredeneren wij overal de 'waarom' achter. Zo worden alle ontwerpen, websites en campagnes afgesteld vanuit verschillende invalshoeken. We werken vanuit de visie dat we met onze creativiteit gedurfde ontwerpen kunnen realiseren die onze klanten positief onderscheiden van hun concurrenten. Zin om een keertje met ons te praten over onze visie en manier van werken? Iedereen is van harte welkom om eens een kopje koffie te komen drinken!

MAAK EEN AFSPRAAK

Online en offline marketing

Onze marketing expertise beslaat zowel online als offline marketing. Daarom kunnen wij als geen ander aan de totale marketing- en communicatiestrategie werken van een organisatie. Daarbij kunnen we alles oppakken van het ontwerpen van een huisstijl tot aan het maken en plaatsen van online advertenties en van het printen van folders tot aan het organiseren van een compleet event. Een completer marketing- en communicatiebureau ga je niet vinden!

wat doet the dare company

Onze systemen

dare to startDare to Start is een nieuwe dienst voor starters. Dare to Start levert een totaaloplossing voor starters, ZZP-ers en kleine MKB-ers. Website, visitekaartjes, flyers. Alles geregeld met een maandelijks abonnement.

dare to mailDare to Mail is het nieuwsbriefsysteem van The Dare Company. Dare to Mail is makkelijk in gebruik en werkt snel. De mailserver staat binnen onze landsgrenzen en voldoet volledig aan de OPTA regels.

dare to shopDare to Shop is het webshopsysteem voor retailers en wholesale ondernemingen. Een prachtige oplossing om op eenvoudige wijze een webshop op te zetten naast of in plaats van de 'offline' winkel.

dare to manageDare to Manage is het CMS dat Dare to Develop gebruikt voor websites. Een CMS dat eenvoudig is in gebruik, technisch goed kan worden ingericht voor SEO en aan de wensen van de klant wordt aangepast.