Gratis website check

De achtergrond van Dare

Al meer dan 16 jaar ervaring

The Dare Company is ontstaan vanuit een herpositionering van Dare to Design dat opgericht is in 2006 en reeds 16 jaar bestaat. Omdat de naam Dare to Design de lading niet helemaal meer dekte, werd het tijd om een nieuwe naam te geven aan de moederorganisatie. Een naam die alle specialismes goed vertegenwoordigt!

the dare company

Onstaan van The Dare Company

The Dare Company was geboren! De organisatie richt zich met haar onderdelen op een brede scope aan branches. Daarbij is onmiskenbaar dat er veel ervaring is met het bank- en verzekeringswezen, zakelijke dienstverlening, retail en de zorgsector. De klanten verschillen aanzienlijk in grootte waarbij veelal de ZZP'ers bediend worden door Dare to Start en de global players door The Dare Company zelf. Daarnaast spelen ook de benodigde maatwerkoplossingen of complexiteiten van de dienstverlening een rol in onze wijze van service. The Dare Company werkt voor internationaal opererende klanten, maar heeft ook een sterke homebase in Rotterdam. 

Wist je dat de baobab sterk verweven is met ons als bedrijf? Ontdek hier de link tussen ons en de baobab boom


De takken van sport bij ons marketing & communicatiebureau

Bij marketing & communicatiebureau The Dare Company zijn onze diensten en producten gebundeld binnen een aantal knowledge centers. Hiermee zijn we beter in staat om ons te richten op de behoeftes van onze klanten en om onze talenten elkaar te laten versterken.

Ontdek hieronder onze core competenties.

dare to designDare to Design is het reclamebureau met specialisatie in marketingcampagnes, communicatie, design en social media. Dare to Design is the creative power binnen The Dare Company.

dare to developDare to Develop is het internetbureau binnen The Dare Company. Hier hebben onze internet-techies hun root(s) en verrassen ze onze klanten met prachtige websites, webshops, apps en back office oplossingen.

dare to be foundDare to be found is de online marketing tak van The Dare Company. Hier werken wij de klanten graag naar de bovenste positie in Google en zorgen ervoor dat daaruit winstgevende klanten ontstaan.

dare to startDare to Start is een nieuwe dienst voor starters. Dare to Start levert een totaaloplossing voor starters, ZZP-ers en kleine MKB-ers. Website, visitekaartjes, flyers. Alles geregeld met een maandelijks abonnement.

dare to mailDare to Mail is het nieuwsbriefsysteem van The Dare Company. Dare to Mail is makkelijk in gebruik en werkt snel. De mailserver staat binnen onze landsgrenzen en voldoet volledig aan de OPTA regels.

dare to shopDare to Shop is het webshopsysteem voor retailers en wholesale ondernemingen. Een prachtige oplossing om op eenvoudige wijze een webshop op te zetten naast of in plaats van de 'offline' winkel.

dare to manageDare to Manage is het CMS dat Dare to Develop gebruikt voor websites. Een CMS dat eenvoudig is in gebruik, technisch goed kan worden ingericht voor SEO en aan de wensen van de klant wordt aangepast.

De top 5 Unique Buying Reasons die pleiten voor The Dare Company

  1. We begrijpen de 'why-factor' in het koopgedrag. We werken vanuit de visie dat we met onze creativiteit gedurfde ontwerpen kunnen realiseren die onze klanten positief onderscheiden van hun concurrenten.
  2. We zijn flexibel, kunnen snel schakelen en hebben geen extra 
mark-up op de tarieven wanneer er uitbesteed moet worden. 

  3. We beschikken over een back office vol met specialisten waarbij we voor elke specialiteit een backup in huis hebben. 

  4. Onze expertise in marketing & communicatie is zowel online als offline. Hierdoor zijn we als geen ander in staat uitvoerig te werken aan de totale marketing en communicatie 
strategie. 

  5. We hebben ervaring met klanten in diverse branches. Hierdoor hebben we kennis van verschillende sectoren. Dit geeft ons de mogelijkheid om slimme oplossingen van de ene sector over te nemen in de andere sector.
the dare company