Timeless Events & Funky pianos

Met veel plezier verzorgen wij de SEO en SEA voor hét evenementenbureau van Den Haag en Rotterdam: Timeless Events. Na jaren lange ervaring, is niks voor hen meer te gek. Van groots bedrijfsevenement en trouwfeest tot kerstshow of verjaardagsfeestje, alles kan. Diezelfde creatives zitten achter het bedrijf Funky Pianos. Funky Pianos verzorgt geheel complete live pianoshows. De ervaren muzikale professionals creëren met veel plezier een gezellige interactie met het publiek. Het publiek kan namelijk verzoeknummers indienen bij de muzikanten, die dit dan vol enthousiasme spelen.

SEO

Voor beide bedrijven verzorgt The Dare Company de zoekmachine marketing. De term zegt het al; door het ontdekken, gebruiken en monitoren van bepaalde zoekwoord-combinaties, zorgen wij dat de websites steeds op een plekje hoger verschijnen wanneer je er op Googlet. Aangezien er tegenwoordig zo ontzettend veel websites bestaan, is het namelijk zeer belangrijk om direct te verschijnen zodat klanten niet verder hoeven te zoeken naar jouw website. Beide websites zijn dan ook geoptimaliseerd om zo hoog mogelijk in de zoekmachines te verschijnen. 

SEA

Voor Timeless Events verzorgt The Dare Company ook nog een ander deel van zoekmachine marketing; namelijk Search Engine Advertising. De evenementen branche is een zeer competitieve markt en daardoor zeer nuttig om SEA op in te zetten. 

Website

Naast alle SEO en SEA dat wij verzorgen,voor Funky Pianos en Timeless Events, hebben wij de website voor Timeless Agency & Funky Pianos ontworpen en gebouwd. Ze hebben bij ons een Dare to Start abonnement afgesloten voor hun website. Dit is een manier waarop zij snel en goedkoop een responsive website konden creëren die functioneel en persoonlijk is.