Gratis website check
event

Timeless Events

& Funky pianos

Met veel plezier verzorgen wij de SEO en SEA voor hét evenementenbureau van Den Haag en Rotterdam: Timeless Events. Na jarenlange ervaring is niks voor hen meer te gek. Van grootse bedrijfsevenementen en trouwfeesten tot kerstshows of verjaardagsfeestjes - alles is mogelijk. Diezelfde creatievelingen zitten achter het bedrijf Funky Pianos. Funky Pianos verzorgt complete live pianoshows. De ervaren muzikale professionals creëren met veel plezier een gezellige interactie met het publiek. Het publiek kan namelijk verzoeknummers indienen bij de muzikanten die dit dan vol enthousiasme voor hen spelen.

concepten

SEO

Voor beide bedrijven verzorgt The Dare Company de zoekmachinemarketing. De term zegt het al; door het ontdekken, gebruiken en monitoren van bepaalde zoekwoord combinaties, zorgen wij dat de websites steeds hoger verschijnen wanneer je ze Googelt. Aangezien er tegenwoordig zo ontzettend veel websites bestaan, is het zeer belangrijk om direct te verschijnen! Beide websites zijn dan ook geoptimaliseerd om zo hoog mogelijk in de zoekmachines te verschijnen. 

-

SEA

Voor Timeless Events verzorgt The Dare Company ook nog een ander deel van zoekmachine marketing, namelijk Search Engine Advertising. De evenementenbranche is een zeer competitieve markt en daardoor zeer nuttig om SEA op in te zetten. 

publiek

Website

Naast alle SEO en SEA die wij verzorgen voor Funky Pianos en Timeless Events hebben wij ook de website voor hen ontworpen en gebouwd. Ze hebben bij ons een Dare to Start abonnement afgesloten voor hun website. Dit is een snelle en goedkope manier om een responsive website te kunnen creëren die functioneel en persoonlijk is.