Eat, Drink & More Magazine

Eat, Drink & More magazine is een lifestyle magazine dat sinds 2017 vier keer per jaar seizoensgericht wordt uitgebracht in de Costa Blanca in Spanje. Het magazine bestaat vooral uit advertenties van lokale bedrijven (Costa Blanca) en soms ook van bedrijven uit Nederland. Ook zijn er elke editie een aantal redactionele stukken te lezen die gaan over lifestyle gerelateerde onderwerpen zoals reizen, horeca, fashion en beauty. Andere onderwerpen die in het magazine voorkomen zijn auto’s & motoren, bars & restaurants, business & Legal services, entertainment, gezondheid & beauty, reizen, real estate en winkels & retail.

Magazine Design

The Dare Company verzorgt de gehele opmaak van alle edities van het Eat, Drink & More Magazine. De vaste vormgeving van het magazine is in 2018 ontwikkeld door The Dare Company. Daarnaast verzorgen wij van de meeste advertenties die te zien zijn in het magazine het ontwerp. Ook maken wij elke editie twee fashion pagina’s op, bestaande uit fashiontrends die wij zelf verzamelen. Tot slot maken wij elke editie een ‘Eat, Drink & More-items’ pagina. Dit is een collage bestaande uit producten van adverteerders. 

Website onderhoud

Daarnaast onderhouden wij de website van Eat, Drink & More magazine. Elk seizoen updaten wij de website aan de hand van de nieuwe editie en plaatsen wij deze op de website zodat het magazine ook online gelezen kan worden!