Dare Events, organisator van vakbeurzen

Een succesvol evenement organiseren? Dare Events helpt je daar graag bij! Dare events is gespecialiseerd in het organiseren van evenementen op het gebied van bedrijfsevenementen en vakbeurzen. Daarnaast werken zij samen met een team van ervaren ondernemers en zijn zij werkzaam binnen verschillende branches. Samen bundelen ze hun krachten om jouw evenement tot een groot succes te maken. 

Dare Events logo ontwerp

Wij hebben, voor het ontwerp van het logo, gekozen voor een abstracte vorm van een tekstwolkje. Dit omdat de evenementen, die Dare Events organiseert, onder andere gaan over:

  • Communiceren
  • Connecties leggen
  • Netwerken

Tevens wordt er gebruik gemaakt van de kleur blauw. Blauw is een frisse kleur die professionaliteit en betrouwbaarheid uitstraalt.

Dare Events webdesign

Wij hebben er, bij het design van de website, voor gekozen om de vorm van het tekstwolkje terug te laten komen op elke pagina. Dit zorgt ervoor dat het logo ‘top of mind’ blijft bij de bezoekers. Dat resulteert in sterke herkenning van het bedrijf door de bezoeker. Vanuit de homepagina, dit is de pagina waar de belangrijkste algemene informatie op te vinden is, kan de bezoeker doorgestuurd worden naar de specifieke informatie waarnaar de bezoeker op zoek is.

Diverse beurzen

Dare Events zorgt voor het organiseren en het verloop van diverse beurzen, namelijk:

  • New People’s Business
  • Dijken en Rivieren
  • Mosselen aan de Maas

Hier hebben wij, The Dare Company, voor de vormgeving van deze evenementen gezorgd.

Ben jij benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor de vormgeving van jouw evenement? Neem dan contact met ons op en bekijk de pagina portfolio voor meer inspiratie.

New People’s Business is een exclusief, culinair en zakelijk nieuwjaarsevenement waarbij ondernemers, managers, directeuren en prominenten vanuit heel Rotterdam bijeenkomen. Zo heffen zij hun glas op het behalen van een succesvol businessjaar. Dit evenement is de ideale plek om nieuwe samenwerkingen aan te gaan, maar ook om te netwerken. Kortom: een evenement die voor velen onmisbaar is in hun agenda.

New People’s Business logo ontwerp, webdesign & social media

Wij hebben, bij het ontwerpen van het logo en het webdesign gekozen voor een zakelijke, maar ook feestelijke uitstraling. Dit, omdat het een zakelijk evenement is waarin het feestelijke gedeelte zeker niet wordt vergeten. In het logo is een simpele vorm van een tekstwolkje verwerkt. Daarnaast is de website overzichtelijk en stuurt het de bezoeker gemakkelijk door naar de juiste informatie door middel van call-to-action knoppen. Naast het bedenken en ontwerpen van het logo en webdesign, hebben wij ook de social media werkzaamheden volledig uit handen genomen. 

 

 

 

Dijken en Rivieren is een vakbeurs, zoals de naam al zegt, die actief is in de waterbouwsector.
Maar het is ook de eerste internationale vakbeurs in deze sector op het gebied van dijken en rivieren.
De bedrijven die deelnemen aan dit evenement houden zich onder andere bezig met:

  • Landwinning
  • Baggerwerken
  • Hoogwaterbescherming


Naast bovenstaande werkzaamheden houden de deelnemende bedrijven zich ook bezig met het renoveren en verbeteren van bruggen, kanalen en rivieren. Kortom: een zeer interessante beurs die je niet mag missen!

Dijken & Rivieren logo ontwerp, webdesign & social media

Wij hebben voor het ontwerp van het logo en webdesign gekozen voor een overkoepelend thema, namelijk ‘water’. Dit thema zie je dan ook duidelijk terug in het logo evenals in het webdesign. Zo is er voor de vorm van de header van de website een dijk ter inspiratie gebruikt. Daarnaast hebben wij gebruik gemaakt van opvallende call-to-action buttons. Deze sporen de bezoekers, op een unieke manier, aan tot het uitvoeren van een actie. En, last but not least, nemen wij voor deze prachtige beurs ook alle social media werkzaamheden uit handen. 

 

 

 

Mosselen aan de Maas is een zakelijk, exclusief en culinair evenement. Zo heffen BN’ers, prominenten, directeuren, managers en ondernemers samen hun glas op een fijne samenwerking en een succesvol businessjaar. Daarnaast kun je niet alleen nieuwe zakelijke relaties ontmoeten, maar ook eigen zakelijke partners uitnodigen. Natuurlijk is een een zakelijk evenement, met een feestelijk randje, een event dat je niet kunt missen.

Mosselen aan de Maas logo ontwerp, webdesign & social media

Wij hebben, voor de nieuwe editie van Mosselen aan de Maas, het ontwerp van het oude logo in een nieuw jasje gestoken. Daarnaast zijn de vormen van het logo doorgetrokken in het design van de website, bijvoorbeeld door de vloeiende vormen die erin zijn verwerkt. Tot slot bedenken en ontwerpen wij de content voor de social mediakanalen van Mosselen aan de Maas. Zo zie je dat ook hier het ontwerp in doorgetrokken wordt.