Lucertis

De zorginstelling Lucertis is gespecialiseerd in kinder- en jeugdpsychiatrie. Voor de ontwikkeling van het logo, de website en corporate identity heeft Lucertis Dare to Design om hulp gevraagd. De naam Lucertis is opgebouwd uit Luce (licht) en Certis (zekerheid). Deze twee elementen hebben wij in de vorm van design terug weten te brengen.

Huisstijl

De huisstijl bestaat uit twee kleuren; de hoofdkleur paars en een frisse, groene kleur als ondersteuning. Een van de unieke elementen in de huisstijl van Lucertis is het gebruik van silhouetten. Dit geeft het een unieke en persoonlijke uitstraling die van groot belang is voor een organisatie in deze sector. De huisstijl is tijdloos en kan overal toegepast worden. 

Website ontwikkeling

Wij hebben de huisstijl van Lucertis volledig meegenomen in de ontwikkeling van de website. Voor Lucertis hebben wij de volledige website ontworpen en ontwikkeld.

DRUKWERK

Wij hebben met veel plezier het logo en al het drukwerk ontwikkeld welke het brede behandelaanbod symboliseert. Zo komt de combinatie van klinisch, deeltijd of ambulante zorg erin terug en hebben wij ook het samenspel tussen client, omgeving en organisatie meegenomen in het design. 

Silhouetten borden

De kleurcombinatie en de anonieme maar toch persoonlijke silhouetten geven de huisstijl van Lucertis een bekend gezicht. 

Lucertis en yulius

Lucertis en Julius hebben vanaf 1 januari 2017 hun krachten gebundeld voor beter hulpaanbod bij kinderen. Hiervoor mochten wij gevarieerd drukwerk opmaken in de kleuren van Lucertis en Yulius.