Gratis website check

Jeugdpsychiater

Lucertis

De zorginstelling Lucertis is gespecialiseerd in kinder- en jeugdpsychiatrie. Voor de ontwikkeling van het logo, de website en de corporate identity heeft Lucertis ons om hulp gevraagd. De naam Lucertis is opgebouwd uit Luce (licht) en Certis (zekerheid). Deze twee elementen hebben wij in de vorm van design terug weten te brengen.

Huisstijl Lucertis

De huisstijl bestaat uit twee kleuren; de hoofdkleur paars en een frisse, groene kleur als ondersteuning. Een van de unieke elementen in de huisstijl van Lucertis is het gebruik van silhouetten. Dit geeft het een unieke en persoonlijke uitstraling die van groot belang is voor een organisatie in deze sector. De huisstijl is tijdloos en kan overal toegepast worden. 

Website ontwikkeling

Wij hebben de huisstijl van Lucertis volledig meegenomen in de ontwikkeling van de website. Voor Lucertis hebben wij de gehele website ontworpen en ontwikkeld. Daarbij hebben we rekening gehouden met de user experience door de gebruiksvriendelijkheid van de website te optimaliseren. We hebben er voor gekozen de website een moderne maar toch rustgevende uitstraling te geven. 

Verschillend Drukwerk 

Wij hebben met veel plezier het logo en al het drukwerk ontwikkeld dat het brede behandelaanbod symboliseert. Zo komt de combinatie van klinisch,e deeltijd of ambulante zorg hier in terug en hebben wij ook het samenspel tussen client, omgeving en organisatie meegenomen in het design. 

Silhouetten borden

De kleurcombinatie en de anonieme, maar toch persoonlijke, silhouetten geven de huisstijl van Lucertis een bekend gezicht. Hierdoor wordt de herkenbaarheid van het merk enorm vergroot. 

Lucertis en Yulius

Lucertis en Yulius hebben vanaf 1 januari 2017 hun krachten gebundeld om een beter hulpaanbod aan te kunnen bieden voor kinderen. Hiervoor mochten wij gevarieerd drukwerk opmaken in de kleuren van Lucertis en Yulius.