Dokter Bosman

Dokter Bosman is er voor kinderen, jongeren en volwassenen met psychologische problemen of stoornissen. Binnen de bestaande huisstijl voorziet The Dare Company Dokter Bosman van verschillende ontwerpen voor infographics, marketingcampagnes, folders en huisstijluitbreidingen zoals de restyling van het Autisme Kenniscentrum.

Door Dokter Bosman zijn wij benaderd om diverse marketing uitingen online uit te zetten. Hierbij kun je denken aan betaalde media advertenties binnen Google, maar ook aan uitingen op Facebook. Het online marketing team van The Dare Company is gespecialiseerd in alle facetten van zoekmachine marketing (SEA).

Bij Dokter Bosman resulteert dit in twee uitingen: Google Search en Google Display. De Google Search, of beter gezegd, de zoekadvertenties, richten zich op de psychologische zorgverlening. De opzet is dusdanig dat de aspecten omtrent ADHD, autisme en depressie afzonderlijk belicht worden. In samenwerking met Dokter Bosman worden er online zelftesten aangeboden om de doelgroep een eerste inzicht aan te bieden.

In het Display netwerk pakken we een stuk branding op. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat Dokter Bosman nog prominenter onder de aandacht wordt gebracht. Op een subtiele, ludieke manier verbinden we een nieuwe doelgroep aan het merk

portfolio dokter bosman