Dokter Bosman

Dokter Bosman is er voor kinderen, jongeren en volwassenen met psychologische problemen of stoornissen. Binnen de bestaande huisstijl voorziet The Dare Company Dokter Bosman van verschillende ontwerpen voor infographics, marketingcampagnes, folders en huisstijluitbreidingen zoals de restyling van het Autisme Kenniscentrum.

Door Dokter Bosman zijn wij benaderd om diverse marketing uitingen online uit te zetten. Hierbij kun je denken aan betaalde media advertenties binnen Google, maar ook aan uitingen op Facebook. Het online marketing team van The Dare Company is gespecialiseerd in alle facetten van zoekmachine marketing.

Online Marketing

Bij Dokter Bosman resulteert dit in twee uitingen: Google Search en Google Display. De Google Search, of beter gezegd, de zoekadvertenties, richten zich op de psychologische zorgverlening. De opzet is dusdanig dat de aspecten omtrent ADHD, autisme en depressie afzonderlijk belicht worden. In samenwerking met Dokter Bosman worden er online zelftesten aangeboden om de doelgroep een eerste inzicht aan te bieden.

In het Display netwerk pakken we een stuk branding op. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat Dokter Bosman nog prominenter onder de aandacht wordt gebracht? Het antwoord op deze vraag resulteert in het op subtiele en ludieke wijze verbinden van een nieuwe doelgroep aan het merk.

Daarnaast verzorgt onze online marketing afdeling, Dare to be Found, afbeeldingen voor de social media uitingen.

Grafisch Ontwerp

De samenwerking met Dokter Bosman is voornamelijk gefundeerd op het grafische ontwerp. Wij hebben de volledige huisstijl vernieuwd en deze doorgevoerd in alle uitingen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de website, briefpapier en zelfs visitekaartjes.

Drukwerk 

Dokter Bosman werkt met veel bedrukte uitingen. Aan de hand van het bestaande design en de huisstijl hebben we vele nieuwe logo’s en ontwerpen ontwikkeld. Er lopen constant nieuwe projecten, zoals het ‘Autisme Kennis Centrum’ waarvoor we nieuwe ontwerpen leveren. Dit wordt verwerkt op onder andere ansichtkaarten, infographics, verwijskaarten en folders.

10 jaar dokter bosman

The Dare Company heeft met plezier samengewerkt met Dokter Bosman toen zij haar 10 jarig bestaan vierde. Wij hebben hier speciaal een nieuw logo voor ontworpen en doorgevoerd.

Kaarten en infographics

Dokter Bosman verspreidt veel bedrukte berichten. Zo vergroten ze de toegankelijkheid tot meer informatie. Door de specifieke onderwerpen van deze kaarten creëren deze uitingen vertrouwen. De bedrukte uitingen worden tevens gebruikt in de online advertenties, waardoor merk herkenning ontstaat en verder wordt opgebouwd.