Dokter Bosman

Dokter Bosman is er voor kinderen, jongeren en volwassenen met psychologische problemen of stoornissen. Wij zijn door Dokter Bosman benaderd om diverse marketing uitingen online uit te zetten. Hierbij kun je denken aan betaalde media advertenties binnen Google, maar ook aan uitingen op Facebook. Het online marketing team van The Dare Company is gespecialiseerd in alle facetten van zoekmachine marketing om Dokter Bosman beter gevonden te laten worden. Daarnaast voorzagen wij Dokter Bosman ook van verschillende design oplossingen. Hierbij valt te denken aan het maken van verschillende ontwerpen voor infographics, marketingcampagnes, folders en huisstijluitbreidingen zoals de restyling van het Autisme Kenniscentrum.

Online Marketing

Voor Dokter Bosman gingen wij ook met Google Search en Google Display aan de slag. De Google Search, of beter gezegd, de zoekadvertenties, richten zich op de psychologische zorgverlening. De opzet is dusdanig dat de aspecten omtrent ADHD, autisme en depressie afzonderlijk belicht worden. In samenwerking met Dokter Bosman worden er online zelftesten aangeboden om de doelgroep een eerste inzicht aan te bieden.

In het Display netwerk pakken we een stuk branding op. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat Dokter Bosman nog prominenter onder de aandacht wordt gebracht? Het antwoord op deze vraag resulteert in het op subtiele en ludieke wijze verbinden van een nieuwe doelgroep aan het merk. Daarnaast verzorgt onze online marketing afdeling, Dare to be Found, afbeeldingen voor de social media uitingen.

Grafisch Ontwerp & drukwerk

Voor Dokter Bosman maakt The Dare Company al jaren alle grafische uitingen. Wij hebben de volledige huisstijl doorgevoerd in alle uitingen. Ook verzorgen wij al het drukwerk voor de verschillende vestigingen van Dokter Bosman.

Drukwerk 

Dokter Bosman werkt met veel bedrukte uitingen. Aan de hand van het bestaande design en de huisstijl hebben we vele nieuwe logo’s en ontwerpen ontwikkeld. Er lopen constant nieuwe projecten, zoals het ‘Autisme Kennis Centrum’, waarvoor we nieuwe ontwerpen leveren. Dit wordt verwerkt op onder andere ansichtkaarten, infographics, verwijskaarten en folders.

10 jaar dokter bosman

The Dare Company heeft met plezier samengewerkt met Dokter Bosman toen zij haar 10 jarig bestaan vierde. Wij hebben hier speciaal een nieuw logo voor ontworpen en doorgevoerd om deze mijlpaal te vieren!

Kaarten en infographics

Dokter Bosman verspreidt veel bedrukte berichten om zo de informatietoegankelijkheid te vergroten. Door de specifieke onderwerpen van de kaarten die Dokter Bosman verspreid wordt vertrouwen gecreëerd. De bedrukte uitingen worden tevens gebruikt in de online advertenties, waardoor merk herkenning ontstaat en verder wordt opgebouwd.