Maassilo

Maassilo is een 100 jaar oude graanssilo die omgetoverd is tot een evenementenlocatie. De Maassilo heeft een capaciteit tot 5000 bezoekers en een unieke locatie aan de zuidzijde van Rotterdam, en bestaat uit een complex van totaal 3 silo's die in een tijdsbestek van 50 jaar zijn gebouwd. Je vergadert, bezoekt een congres of feest tussen antieke machines en zware betonnen pilaren. Waar je hier ook voor komt, de geschiedenis blijft je volgen in dit bijzondere industriële gebouw!

De website

Met onze kennis en creativiteit heeft The Dare Company de oude website van Maassilo in een nieuw jasje gestoken. De website is zo ontworpen en gebouwd dat gebruiksvriendelijkheid op nummer 1 staat. We hebben hiervoor onder andere responsive designs en de customer journey goed in kaart moeten brengen. Tijdens het proces wordt uiteraard continu rekening gehouden met de verwachtingen van de klant, waarbij ook nieuwe verbeterpunten aan bod komen.

Het design

Het websitedesign heeft een industriële uitstraling die matched met de locatie. Naast clubavonden houdt Maassilo ook verschillende businessevents. De huisstijlkleuren zijn erop uitgekozen dat de uitstraling van de website op beide situaties inspeelt. Maassilo gebruikt sfeerfoto's en video's die emoties oproepen bij de bezoeker. Tijdens het ontwerpproces is er goed nagedacht over hoe deze beelden het best tot hun recht komen.