ER CAPITAL

ER Capital is een bedrijf dat is gespecialiseerd in vastgoedbeheer. Ze beheren hun vastgoed met een echt Rotterdamse aanpak: handen uit de mouwen en ten strijde trekken! Dit ligt The Dare Company natuurlijk erg goed en daarom zijn we erg blij dat we samen mogen werken met dit bedrijf.

Nieuwe website

De nieuwe website van ER Capital moest strak, duidelijk en gebruiksvriendelijk worden. Dat is gelukt! Een mooie website in de huisstijl van ER Capital, met mooie foto’s van hun vriendelijke medewerkers verspreid over de pagina’s. Daarbij werken we aan meerdere landingspagina’s met SEO content die de websitebezoekers niet alleen moet lokken, maar ook daadwerkelijk moet informeren. Wij hebben er in ieder geval veel van geleerd! Kijkje nemen? Bekijk hier het eindresultaat!

Display Ads op Google

Voor de SEA campagne die we voor ER Capital op mochten zetten hebben we mooie display advertising banners ontworpen die Google bovenin of naast een webpagina laat zien. Deze moeten natuurlijk in verschillende maten mooi blijven – niet alle ruimtes op de verschillende sites zijn immers even groot of in dezelfde vorm.