Voedzame snacks van Foodcheck

Edwin Le Poole combineert het geven van personal trainingen met het runnen van Foodcheck. Zijn missie is om mensen te helpen met sporten en afvallen, maar vooral om mensen gezonder te laten leven. Voeding is daar uiteraard een zeer belangrijk onderdeel van. In 2010 introduceerde hij de Foodcheck Break - een koek voor tussendoor. Alleen met volledig natuurlijke ingrediënten. Inmiddels heeft hij meerdere koeken ontwikkeld. Wij zijn, na het proeven uiteraard, de uitdaging aangegaan om deze koek in een aantrekkelijk jasje te stoppen. Foodcheck was toe aan een nieuw uiterlijk voor het gehele merk. Wij zijn daarom aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een geheel nieuwe huisstijl.

Grafisch Ontwerp

De heerlijke koeken voor tussendoor moesten er natuurlijk aantrekkelijk genoeg uit zien om mee te nemen uit de winkels. Mensen hebben trek, zien de koek liggen en moeten Foodcheck dan in één blik herkennen. Wij hadden de eer om die herkenbaarheid te creëren. Alle uitingen moesten uiteraard met elkaar overeenkomen. De verpakking, de website en alle andere plekken waar Foodcheck aanwezig is. Op basis van de kernwaardes van Foodcheck zijn we aan de slag gegaan met het grafisch ontwerp. 

Website ontwikkeling

Naast het verzorgen van het grafische ontwerp kregen wij ook de dankbare taak op ons om een website te ontwerpen en te ontwikkelen voor Foodcheck. Inmiddels staat de interactieve website als een huis. Je scrolt gemakkelijk door de gehele website heen en de lichte en speelse uitstraling straalt pure positiviteit uit.

Print Design

Onlangs stond Foodcheck in de Jaarbeurs in Utrecht om hun nieuwste producten te laten zien. Sparren over de aankleding, kledingbelettering en ander drukwerk; samen verzonnen we creatieve oplossingen voor spraakmakende beursstands. Een stapeltje visitekaartjes lag klaar, en de herkenbare shirts en banners trokken veel aandacht. 

Digitale Productlijst

Om het hele rijtje af te maken mocht The Dare Company ook nog eens digitale productielijsten ontwerpen voor Foodcheck. Geheel in lijn met de eerder ontworpen huisstijl hebben wij dit voor hen gerealiseerd.