Horeca & Event Marketing

De verwachtingen van klanten liggen erg hoog in de horeca- en evenementenbranche. De beleving wordt voor hen steeds belangrijker, de experience economy draait op volle toeren. Branding van de business is dus key. Daarnaast wordt in een rap tempo het marketingbudget steeds meer ingezet voor online presence omdat de doelgroepen hier te vinden zijn. Wij hebben ervaring met horeca- en event marketing en kennis van de horeca- en evenementenbranche. Hierdoor weten wij wat er in de markt speelt en kunnen we je goed helpen.

Onze toegevoegde waarde voor klanten uit de horeca- en evenementenbranche

We werken vanuit de visie dat we met onze creativiteit een brandingexperience neerzetten die onze klanten positief onderscheiden van de concurrenten. We begrijpen de why factor in het koopgedrag van hun klanten.

De range producten en diensten die The Dare Company aanbiedt met onze andere units ontzorgt onze klanten en geeft de mogelijkheid om een one-stop shopping loket te zijn voor horeca- en event marketing en communicatie. Bijvoorbeeld de bouw en onderhoud van een website die zowel op mobiele telefoon als desktop goed functioneert. Daarnaast zorgen we ervoor dat deze goed gevonden wordt door middel van online marketing zoals SEO en SEA. Dit geeft onze klanten gemak en de mogelijkheid zich volledig te richten op de core business van hun horeca- of evenementenbedrijf.   

Onze Ervaring 

Door onze ervaring met horeca en de leisure branche in het algemeen begrijpen wij de verschillende aanvliegroutes van B2C en B2B prospects. Wij kunnen onze klanten daardoor goed adviseren over het verschil in branding, marketingcommunicatie en pricing voor de verschillende doelgroepen.

Wij begrijpen dat er moet worden ingespeeld op de thema’s van de seizoenen. Denk hierbij aan kerst, Valentijnsdag, Koningsdag of de zomervakantie. Zo weten we welke dagen van belang zijn om de contentkalender op in te stellen. Ook kunnen onze klanten op de seizoenen inspelen met themapagina’s, promotiemateriaal en social media berichten. Denk hierbij aan wijziging van menukaarten, type bedrijfsuitjes of headerfoto’s in zomer- of winterversies.


Onze ervaring met horeca en event marketing

The Dare Company heeft een full-service marketing en communicatie pakket. Wij kunnen hiermee de ervaring met de branding van organisatie voor jouw klanten van het begin tot het eind optimaal laten verlopen. Daarnaast kunnen we jouw horecalocatie of de aangeboden evenementen onder de aandacht brengen van jouw doelgroep. Wij werken met klanten als Rotterdam Business Events, Advance Events, Dare Events, Anchada Events, Eventive Business Events, Dimitiri's, Wantijpaviljoen, Imagine Dance Events, The Boathouse Kralingen, More-itz en Ketelbinkie Koffie.

Een greep uit ons klantenbestand:

the boathouse

de tuin

more itz

timeless events

Wat biedt The Dare Company jouw organisatie aan?

Samen met jouw organisatie denken we mee over het inzetten van marketing en communicatie. Zo stellen we een strategie op en werken deze aan de hand van acties voor je uit. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in branding, webdevelopment, contentmarketing en zoekmachinemarketing (SEO/SEA).