People Planet Profit

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij ons als duurzaam reclamebureau zeer hoog in het vaandel. Wij ondernemen vanuit het People Planet Profit principe. Het staat voor de drie elementen die, volgens ons en (gelukkig) vele anderen, op een harmonieuze manier gecombineerd zouden moeten worden: mensen, milieu en opbrengst. De gedachte achter dit principe is dat wanneer deze elementen niet in harmonie zijn, andere elementen hieronder lijden.

People

‘Sustainable cooperation’, oftewel duurzaam samenwerken. Dat is waar The Dare Company voor staat. Binnen ons team hechten wij veel waarde aan de onderlinge samenwerking. Vanuit ons authentieke kantoorpand, gelegen in hartje Rotterdam, bieden we een informele sfeer waarin iedereen zichzelf mag en kan zijn. Daarnaast heeft ons team een diversiteit aan persoonlijkheden en disciplines die elkaar naadloos aanvullen. Dit zorgt voor een goede, unieke balans op de werkvloer! Naast al het serieuze werk, doen wij ook veel aan teambuilding. Zo hebben we elke vrijdag een vrijdagmiddagborrel. Wij staan dan ook altijd open voor onderhandelingen op het gebied van snacks en/of drankjes ;-)!

Mogelijkheden bij The Dare Company

Bij The Dare Company staat zoals gezegd duurzaam samenwerken centraal. Daarom bieden wij diverse mogelijkheden voor onder andere starters. Voor het gemak hebben wij deze mogelijkheden even op een rij gezet: 

the dare company duurzaamheid

duurzaamheid

Stage bij The Dare Company

Op elke unit bieden wij stagiaires een unieke kans om kennis te maken met onze branche. We laten deze studenten, aangepast aan zijn of haar ervaring, als volwaardig lid van het team meedraaien. Hierdoor gebeurt het regelmatig dat een vervolgstage ook bij ons wordt uitgevoerd. Wij zijn er dan ook ontzettend trots op dat er in het verleden stagiaires als werknemer zijn aangenomen. Bekijk hier onze vacatures voor een stageplek bij ons.

Startersbeurs bij The Dare Company

Net afgestudeerd, maar nog niet genoeg werkervaring op kunnen doen? Dan is een starterbeurs wellicht precies wat je zoekt. Wij bieden net afgestudeerden de mogelijkheid om bij ons werkervaring op te doen via een Startersbeurs. Tijdens deze beurs worden competenties ontwikkeld en kansen op de arbeidsmarkt vergroot.

Planet

Bij The Dare Company proberen wij als duurzaam reclamebureau op een zo groen mogelijke manier zaken te doen. Zo rijden wij in een elektrische auto en beschikken we over zonnepanelen. De stroom die TDC gebruikt is volledig groene stroom. Daarnaast beschikt ons kantoor over zeer veel ramen waardoor we lekker veel licht binnen krijgen. Ons papier drukken we zo veel mogelijk op FSC gekeurd papier en we leveren bij de huisstijl ook het ontworpen briefpapier in Word. Daardoor kan de klant dit ook gebruiken voor offertes of facturen en hoeft dit niet geprint te worden.

Profit

Uiteraard kunnen veel bedrijven niet bestaan zonder winst te maken. Dit onderdeel van het het People Planet Profit principe gaat echter over wat je terug doet voor de planeet met die winst. Wij vinden het belangrijk te investeren in onze werknemers door onder andere de kennis op het gebied van duurzaamheid te vergroten. Wij dragen daarnaast graag bij aan een betere leefomgeving voor mens, dier en natuur daarom ondersteunen wij verschillende goede doelen.


duurzaam

Breath Care for Kids

Breath Care for Kids zet zich in om het leven van straatkinderen in Georgië, Oekraïne en Roemenië te verbeteren. Helaas zijn er nog steeds veel straatkinderen, dus het werk van Breath Care for Kids is hard nodig! Daarom steunen wij deze stichting in hun missie om kinderen, ongeacht huidskleur, religie of afkomst, een toekomst te bieden.

breath for kids

Dutch CAA Foundation

Wij sponsoren ook de Dutch CAA Foundation. CAA is een ziekte die zich afspeelt in de kleine bloedvaten van de hersenen, wat uiteindelijk kan leiden tot hersenbloedingen en infarcten. Deze foundation zet zich in om aandacht voor deze ziekte te creëren en geld in te zamelen voor meer onderzoek. 

dutch caa foundation

Stichting Hartekind

Stichting Hartekind ondersteunen wij met SEO en SEA werkzaamheden. Zij willen door middel van het financieren van onderzoek de overlevingskansen van kinderen met hartafwijkingen vergroten. Stichting Hartekind is opgericht door de ouders vanuit de  Patiëntenvereniging Hartafwijkingen om dit levensbelangrijke onderzoek te financieren.

stichting hartekind

Mother & Child Foundation

Deze mooie stichting zet zich in voor de bevolking van Bangladesh en wij steunen ze graag. Zij streven naar een betere leefomgeving voor moeder en kind aan de hand van onderzoek, acties en scholing in Bangladesh. Wij zijn trots dat we hebben mogen bijdragen aan een betere leefomgeving voor deze bevolking!


mother and child foundation

Stichting BOWI

Bowi, een jongen van negentien jaar die meervoudig gehandicapt is, is de reden waarom deze stichting in het leven is geroepen. Middels deze stichting willen de oprichters het leven van meervoudig gehandicapten optimaliseren. Dit doen ze door verschillende projecten in groepsverband op te zetten, door o.a. speciale therapieën.

stichting bowi

Stichting Rotterdam Mooier Maken

Stichting Rotterdam Mooier Maken kiest jaarlijks één sociaal/ maatschappelijk doel waaraan ze zich committeren. Om dit financieel mogelijk te maken organiseren ze acties en activiteiten om hun doelstellingen te bereiken. Maar, de stichting zet zich ook jaarlijks in om fondsen te werven. Zo maken we Rotterdam samen een stukje mooier!

rotterdam mooier maken

Stichting ANDERS

Geven maakt rijk, dat is waar deze prachtige stichting voor staat! De stichting houdt zich onder andere bezig met het opbouwen en ondersteunen van nieuwe ANDERS netwerken. Verbindingen maken tussen kwetsbare mensen, maar ook lokale ondernemers die met hun product, dienst of talent in actie komen. Iets waar wij graag onderdeel van zijn.

anders

De klanten van een duurzaam reclamebureau

Behalve goede doelen, vinden wij het ook belangrijk om klanten aan ons duurzaam reclamebureau te binden die duurzaamheid net zo belangrijk vinden als wij. Een aantal van onze klanten die hier aandacht aan schenken:

rs sustainablity
duracert
wolters kluwer
shift