More Itz huisstijl | visitekaartjes
More itz cadeaubon
more itz menu

More Itz branding

Bij More Itz is de sky écht de limit! Je kunt er borrelen en genieten op het terras of heerlijk eten in hun brasserie. Op deze buitengewone evenementenlocatie valt echt van alles te beleven en deze troef speelt More Itz graag uit. The Dare Company had het privilege de volledige branding te verzorgen en van More Itz een gevestigd merk te maken. De huisstijl straalt power uit en elk detail is tot in de puntjes verzorgd. The Dare Company is trots op het resultaat van dit geslaagde brandingproject.

facebook more itz

More Itz op Sociale Media

The Dare Company stond in voor de inrichting van More Itz’ sociale media. Van profielfoto tot banner en andere afbeeldingen: wij namen het volledige grafische design voor onze rekening. De kers op de taart is natuurlijk een grafisch en technisch goede website die de huisstijl volledig tot zijn recht laat komen.

website more itz
kleding more itz

More itz belettering en verpakkingen

More Itz is meer dan een unieke brasserie of borreltent. Het profileert zich als merk met een eigen kledinglijn en huisparfum. The Dare Company verzorgde hiervoor opnieuw het grafische aspect. Het personeel ziet er piekfijn uit in onze ontworpen polo’s. Ook de verpakking van het huisparfum is geheel in stijl ontworpen. Verder ontwierp The Dare Company de autobelettering voor de wagens van More Itz. Zo kan niemand nog om deze gevestigde waarde in Drimmelen heen.

verpakking
more bier

More Itz Bier

Naast de vele gadgets heeft More Itz ook zijn eigen bier. De pilsjes gaan als warme broodjes over de toonbank. Natuurlijk omdat ze verrukkelijk zijn, maar ook omdat het aantoont hoe sterk het merk More Itz gebrand is.
Elk goed biertje heeft natuurlijk ook zijn eigen glas en daar deed The Dare Company opnieuw een bijdrage in. Wij ontwierpen het embleem dat pronkt op het mooie bierglas.