Het verbazingwekkende
More-Itz Drimmelen

Bij More-Itz is de sky the limit. Drink een drankje, geniet van het prachtige terras en ga lekker eten in hun restaurant. Een bezoek aan More-Itz is voor elke klant een belevenis. De locatie is omgeven door natuur: een waardevolle troef voor More-Itz. Je moet deze prachtige plek bezoeken om te weten waar we het over hebben! More-Itz vroeg ons om hun volledige huisstijl te ontwerpen en een sterke branding te leveren. We besloten een krachtig merk te creëren en we hebben het tot in de kleinste details geperfectioneerd. The Dare Company presenteert met trots het resultaat van dit succesvolle branding project!

More Itz op Sociale Media

The Dare Company heeft ook de inrichting van More-Itz’ sociale media vormgegeven. Van profielfoto tot banner en andere afbeeldingen: wij namen het volledige grafische design voor onze rekening. De kers op de taart is natuurlijk een grafisch en technisch goede website die de huisstijl volledig tot zijn recht laat komen!

Website

Ook online is The Dare Company verantwoordelijk voor de presentatie van More-Itz. De website, het intranet en de mailingen worden door ons verzorgd. Verder zorgen wij dat de online vindbaarheid wordt vergroot door de inzet van zoekmachine marketing. The Dare Company voorziet de gehele website van SEO geoptimaliseerde content.

More-Itz belettering en verpakkingen

More-Itz is meer dan een unieke brasserie of borreltent. Het profileert zich als merk met een eigen kledinglijn en huisparfum. The Dare Company verzorgde hiervoor opnieuw het grafische aspect. Het personeel ziet er piekfijn uit in onze ontworpen polo’s. Ook de verpakking van het huisparfum is geheel in stijl ontworpen. Verder ontwierp The Dare Company de autobelettering voor de wagens van More-Itz. Zo kan niemand nog om deze gevestigde waarde in Drimmelen heen.

More-Itz Bier

Naast de vele gadgets heeft More-Itz ook zijn eigen bier. De pilsjes gaan als warme broodjes over de toonbank. Natuurlijk omdat ze verrukkelijk zijn, maar ook omdat het aantoont hoe sterk het merk More-Itz gebrand is. Elk goed biertje heeft natuurlijk ook zijn eigen glas en daar deed The Dare Company opnieuw een bijdrage aan. Wij ontwierpen het embleem dat pronkt op het mooie bierglas.