De kracht van Cryopower

Cryopower is de allereerste aanbieder van cryotherapie in Rotterdam. Deze wetenschappelijke methode stelt je lichaam voor een korte tijd bloot aan extreem lage temperaturen. Je lichaam reageert op de extreme kou en deze reacties hebben vervolgens een helende werking. Cryotherapie is een vorm van therapie die vaak wordt gebruikt om af te vallen, spierherstel te bevorderen en de effecten van veroudering tegen te gaan.

Online marketing en SEO

Om Cryopower een vliegende start te bezorgen, zijn wij aan de slag gegaan met de marketing. Zo is de gehele website volledig geschreven naar de regels van SEO. SEO, kort voor Search Engine Optimization, zorgt ervoor dat een website snel verschijnt wanneer iemand Googelt op relevante termen. Mensen willen tegenwoordig zo min mogelijk scrollen en doorklikken en kiezen vaak een zoekresultaat van de eerste pagina. Het geeft je dan ook echt een voorsprong als je website daar op staat.

Ook verzorgen wij de social media kanalen van Cryopower. Facebook, Instagram, LinkedIn en Google+ worden allemaal ingezet om dit merk zo sterk mogelijk neer te zetten en zo breed mogelijk te verspreiden.

Grafisch Ontwerp

Ook qua grafisch ontwerp begonnen wij vanaf 0. We zijn hiermee dus hard aan de slag gegaan en het resultaat mag er zijn. Het beeldmerk dat overal terug komt - het rondje boven de titel - staat voor zowel een graden-icoon als voor de vorm van de cryotherapie-cabine. De gehele huisstijl wilden we fris en duidelijk houden om het merk te versterken. Deze stijl is vervolgens gebruikt voor visitekaartjes, briefpapier, de website, social media en video’s. 

Website ontwikkeling

Natuurlijk is een website onmisbaar in deze digitale tijden. Voor Cryopower ontwikkelden wij een website die aansluit bij het merk: fris en helder. Je vindt hier meer informatie over het merk en de oprichter, de therapie en haar effecten en uiteraard kun je makkelijk contact opnemen.