CRYOPOWER

Cryopower is de allereerste aanbieder van cryotherapie in Rotterdam. Deze wetenschappelijke methode stelt je lichaam voor een korte tijd bloot aan extreem lage temperaturen. ‘Waarom zou je dat doen?’ denk je nu misschien. Je lichaam reageert op de extreme kou. Die reacties hebben een helende werking. Deze vorm van therapie wordt vaak gebruikt door sporters en om af te vallen, spierherstel te bevorderen en de effecten van veroudering tegen te gaan. 

ONLINE MARKETING EN SEO

Om Cryopower een vliegende start te bezorgen, zijn wij aan de slag gegaan met de marketing. Zo is de gehele website volledig geschreven naar de regels van SEO. SEO, kort voor Search Engine Optimization, zorgt ervoor dat een website snel verschijnt wanneer iemand Googlet op relevante termen. Mensen willen tegenwoordig zo min mogelijk scrollen en doorklikken en kiezen vaak een zoekresultaat van de eerste pagina. Het geeft je dan ook echt een voorsprong als je website daar op staat. Daarnaast verzorgen wij de social media kanalen van Cryopower. Facebook, Instagram, LinkedIn en Google+ worden allemaal ingezet om dit merk zo sterk mogelijk neer te zetten en zo breed mogelijk te verspreiden.

GRAFISCH ONTWERP

Ook qua grafisch ontwerp begonnen wij vanaf 0. We zijn hiermee dus hard aan de slag gegaan en het resultaat mag er zijn. Het beeldmerk dat overal terug komt, het rondje boven de titel, kan zowel worden gezien als een graden-icoon, als de vorm van de cryotherapie-cabine. De gehele huisstijl wilde we fris en duidelijk laten zijn. Deze stijl is vervolgens gebruikt voor visitekaartjes, briefpapier, de website, social media en video’s. 

WEBSITE

En natuurlijk, een website mag natuurlijk niet missen. Voor Cryopower ontwikkelde wij een website die aansluit bij het merk: fris en helder. Je vindt hier meer informatie over het merk en de oprichter, de therapie en haar effecten en uiteraard kun je makkelijk contact opnemen.