Gratis website check
make my moment

De verschillende stijlen van 

Make My Moment

Make my Moment is producent en retailer voor alle belangrijke 'momenten' in je leven. Voor alle momenten is er een webshop ontwikkeld die speciale themaversiering en verwante artikelen levert. The Dare Company heeft een basis huisstijl ontwikkeld voor Make my Moment en voor alle onderliggende Momenten is er een speciale huisstijl onwikkeld. Er is een samenhang tussen de verschillende huisstijlen van Make My Moment zodat websitebezoekers zien dat de webshops allemaal zusjes van elkaar zijn. Bij elke stijl is er goed gekeken naar de doelgroep en zijn er passende thema's ontwikkeld.

huisstijl

Spellen

Speciaal voor Make my Moment heeft The Dare Company een aantal spellen ontwikkeld. Zo zijn er voor het kwartetspel illustraties getekend, is er een levend ganzenbord gemaakt voor kinderen en is er voor de baby- en bridalshower een complete spellenbox ontwikkeld. Ook is er een variant gemaakt op de bekende spellen Twister en Ezeltje Prik, speciaal toegepast op de daarbij passende momenten. Elk spel wordt uitgebreid getest bij de doelgroep.

spellen
boekjes
kraamfeest


Boekjes voor verschillende gelegenheden

Voor Babyshower Moment en Bridalshower Moment zijn er vriendinnenboekjes ontwikkeld. In deze boekjes beantwoorden de deelnemers allerlei vragen over zichzelf en over de Mom to Be of Bride to Be. Net zoals in de vriendenboekjes vroeger op school. Ook zijn er gastenboekjes ontwikkeld voor als de baby is geboren of voor bij een bruiloft.

producten

De Productontwikkeling

Make my Moment heeft een groot assortiment met uiteenlopende producten. Bij al deze producten wordt gebruikt gemaakt van allerlei druktechnieken en stansvormen. Deze worden gebruikt op ballonnen, bekers, doosjes, servetten, slingers en op kroontjes. Bij de doosjes zijn ook de technische stanstekeningen door The Dare Company getekend. Er zijn ook knutselactiviteiten zoals maskers van dino's en draken ontwikkeld voor kinderfeestjes.

doosje
9 maanden beurs

Custom Beursstands

De Negenmaandenbeurs in 'de RAI' is voor Babyshower Moment dé beurs om hun producten onder de aandacht te brengen. The Dare Company verzorgt alle benodigde beursitems, zoals banners en standaankleding. Ook is er een marketingactie bedacht om zoveel mogelijk bezoekers te betrekken bij de producten van Make my Moment. Hiervoor zijn ook persberichten geschreven en persmappen ontwikkeld door The Dare Company.

fotograaf
socials

Follow Make my moment

De webshops van Make my Moment richten zich volledig op de consumentenmarkt. Social media marketing is hiervoor uitermate belangrijk. De zichtbaarheid op Facebook, Twitter en Instagram is van ernorm belang. The Dare Company verzorgt alle uitingen op de kanalen van Make my Moment. De werkzaamheden verschillen hierbij van gesponsorde berichten op Facebook tot de bondige teksten voor Twitter, en alle afbeeldingen die worden gebruikt in de social mediaposts. Voor het YouTube kanaal van Make my Moment zijn er verschillende filmpjes ontwikkeld. 

youtube
web design

Invulling en ontwerp van de webshops

Make my Moment heeft verschillende webshops die allemaal ontwikkeld zijn door The Dare Company. De webshops zijn ontworpen in een stijl die past bij het moment en de techniek achter de webshop zorgt ervoor dat de bestellingen makkelijk en vlot verlopen. Niet alleen voor de klanten van Make my Moment, maar ook voor de administratie bij Make my Moment zelf. De webshops bevatten diverse technische mogelijkheden. Zo kunnen er digitale uitnodigingen verstuurd worden, kan een high tea op locatie geboekt worden, kunnen vouchers gecheckt worden en ook kunnen verschillende statistieken worden bekeken van producten en bestellingen.