De verschillende stijlen van 
Make My Moment

Make my Moment is producent en retailer voor alle belangrijke momenten in je leven. Voor alle momenten is er een webshop ontwikkeld die speciale themaversiering en verwante artikelen levert. The Dare Company heeft een basis huisstijl ontwikkeld voor Make my Moment, maar daarbij is er voor alle onderliggende Momenten een speciale stijl onwikkeld. Door de samenhang tussen de verschillende huisstijlen van Make My Moment zien websitebezoekers dat de webshops allemaal zusjes van elkaar zijn. Bij elke stijl is er goed gekeken naar de doelgroep en zijn er passende thema's ontwikkeld.

huisstijl

Spellen

Speciaal voor Make my Moment heeft The Dare Company een aantal spellen ontwikkeld. Zo zijn er voor het kwartetspel illustraties getekend, is er een levend ganzenbord gemaakt voor kinderen en is er voor de baby- en bridalshower een complete spellenbox ontwikkeld. Ook is er een variant gemaakt op de bekende spellen Twister en Ezeltje Prik, speciaal toegepast op de daarbij passende momenten. Elk spel wordt uitgebreid getest bij de doelgroep.

spellen
boekjes
kraamfeest

Boekjes voor verschillende
gelegenheden

Voor Babyshower Moment en Bridalshower Moment zijn er vriendenboekjes ontwikkeld. In deze boekjes beantwoorden de deelnemers allerlei vragen over zichzelf en over de Mom to Be of Bride to Be. Net zoals in de vriendenboekjes die je vroeger als kind misschien had! Ook zijn er gastenboekjes ontwikkeld voor als de baby is geboren of voor bij een bruiloft bijvoorbeeld.

producten

De Productontwikkeling

Make my Moment heeft een groot assortiment met uiteenlopende producten. Bij al deze producten wordt gebruikt gemaakt van allerlei druktechnieken en stansvormen. Deze worden gebruikt op ballonnen, bekers, doosjes, servetten, slingers en op kroontjes. Bij de doosjes zijn ook de technische stanstekeningen door The Dare Company getekend. Er zijn ook knutselactiviteiten zoals maskers van dino's en draken ontwikkeld voor kinderfeestjes.

doosje
9 maanden beurs

Custom Beursstands

De Negenmaandenbeurs in 'de RAI' is voor Babyshower Moment dé beurs om hun producten onder de aandacht te brengen. The Dare Company verzorgt alle benodigde beursitems, zoals banners en standaankleding. Ook is er een marketingactie bedacht om zoveel mogelijk bezoekers te betrekken bij de producten van Make my Moment. Hiervoor zijn ook persberichten geschreven en persmappen ontwikkeld door The Dare Company.

fotograaf
socials

Follow Make my moment

De webshops van Make my Moment richten zich volledig op de consumentenmarkt. Social media marketing is hiervoor uitermate belangrijk. De zichtbaarheid op Facebook, Twitter en Instagram is van ernorm belang. The Dare Company verzorgt alle uitingen op de kanalen van Make my Moment. De werkzaamheden verschillen hierbij van gesponsorde berichten op Facebook tot de bondige teksten voor Twitter, en alle afbeeldingen die worden gebruikt in de social mediaposts. Voor het YouTube kanaal van Make my Moment zijn er verschillende filmpjes ontwikkeld. 

youtube

web design