Mosselen aan de Maas

Mosselen aan de Maas is een heerlijk culinair en zakelijk evenement dat we vanuit ons eigen Dare Events al acht keer hebben georganiseerd. Hier komen ondernemers, managers, prominenten en BN’ers samen om te netwerken, nieuwe samenwerkingen aan te gaan, te genieten van live muziek en andere acts en, uiteraard, om mosselen en vele andere dingen te eten!

Logo & Huisstijl

Voor de huisstijl van Mosselen aan de Maas hebben we cyaan en blauw gekozen. Met deze kleuren wilden we het nautische karakter van de beurs aan het water benadrukken. Rotterdam is natuurlijk een echte havenstad, waardoor dit evenement er ontzettend goed past! Ook bij het ontwerpen van het logo hebben we hieraan gedacht: de golvende vormen doen denken aan water, maar samen lijken de vormen ook een soort schip te representeren.

Vlaggen en Banners

Voor het evenement hebben we vlaggen en banners ontworpen die het evenement in de juiste stijl aankleden. Zo is de gehele beurs in dezelfde, herkenbare stijl. Op de roll-up banners is bovendien informatie te vinden over de beurs en een handige QR-code naar de website!

Badges en Keycords

Om de exposanten en bezoekers eveneens in de stijl van de beurs rond te kunnen laten lopen, hebben we badges en keycords ontwikkeld in de stijl van het evenement. Zo weten we ten eerste wie er allemaal bij horen en ten tweede is er heirdoor nog meer eenheid in het uiterlijk van het evenement.

Brochure en Plattegrond

We hebben uiteraard alles ontworpen en gedrukt wat er nodig is om een evenement als Mosselen aan de Maas succesvol te laten verlopen. De brochure met het programma, een plattegrond van de beursvloer, maar ook de banner voor de e-mails, posters, advertenties, briefpapier etc. hebben onze designers voor hun rekening genomen.

Website

Bij een evenement hoort uiteraard een eigen website. Voor Mosselen aan de Maas hebben we dan ook een overzichtelijke, goed werkende website ontwikkeld. Alle informatie is er duidelijk te vinden, net als sfeerbeelden en contactgegevens. Bovendien kunnen we hem makkelijk voor iedere editie updaten!

Aftermovie

Na iedere editie maken we tevens een aftermovie. Onze cameraman zorgt voor de juiste foto’s en filmpjes, waarna onze designers deze bewerken tot een korte video die de sfeer en omgeving van de editie goed weergeven. Dit is natuurlijk leuk voor de bezoekers, maar ook uitstekend promotiemateriaal voor de volgende editie!

Dare Events

Dare Events is de evenementen afdeling van The Dare Company. Vanuit deze tak van onze organisatie organiseren we verschillende events, waarbij we uiteraard ook meteen alles op gebied van design, developing en marketing oppakken. Samen met een team van ervaren ondernemers zorgen we voor succesvolle beurzen en andere evenementen, zoals ‘Dijken en Rivieren’ en ‘New People’s Business’. Meer weten over hoe we ook jou kunnen helpen met je evenement?

Kijk dan HIER!