Vastgoedmarketing & Vastgoedcommunicatie

De vastgoedsector kenmerkt zich door een conjunctuur van hoge pieken en dalen. Vraag en aanbod lopen niet synchroon waardoor de marketingbehoefte in de vastgoedsector regelmatig van focus verandert. Soms is er behoefte aan aanbod en soms is er behoefte aan vraag. The Dare Company acteert als deskundige op het gebied van vastgoedmarketing en vastgoedcommunicatie voor beide doelgroepen. Daarbij zijn de opdrachtgevers ook zeer divers: van investeerders en participatiemaatschappijen die behoefte hebben aan branding tot makelaars en toeleveranciers die op zoek zijn naar verkoopconversie.

Vastgoedmarketing door The Dare Company

Door onze ervaring in de vastgoedsector begrijpen we dat het van belang is om jouw onderscheidend vermogen te uiten door middel van de juiste vastgoedcommunicatie. Dit doen we door de corporate identity van jouw organisatie vast te stellen. Hier ontwerpen we een branding voor die daaruit voortvloeit. Dit hebben wij al voor meerdere klanten gerealiseerd.

We bieden samen met onze andere units een brede range van diensten aan. Dit ontzorgt de klant en geeft hen de mogelijkheid om alle diensten bij één marketing- en communicatiebureau af te nemen. Denk hierbij aan de bouw en onderhoud van een website die zowel op mobiele telefoon als desktop goed functioneert.

Daarnaast kunnen we ervoor zorgen dat de website in meerdere taalversies en in verschillende landen vindbaar is (SEO/SEA). Hierdoor hebben we uitstekende kennis van de Engelse taal. Dit komt goed van pas in deze internationale setting.

Wij zijn gepassioneerd over videomarketing. Zo hebben we ervaring met het maken van bedrijfsvideo’s, animaties en 360-gradenvideo’s.

Klanten in de vastgoedsector

The Dare Company heeft een full-service marketing en communicatie pakket. Wij kunnen hiermee de ervaring met de branding van je organisatie voor jouw klanten van het begin tot het eind optimaal laten verlopen.

dc venture capital partners

green resorts

extrema bouw

woonhave

Onze toegevoegde waarde

Daarnaast hebben we veel ervaring met vastgoedmarketing en vastgoedcommunicatie, waardoor we je goed van dienst kunnen zijn. Wij werken voor klanten als Fihuma Bouw, Woonhave en DC Venture Capital Partners. Hierdoor blijven wij op de hoogte van ontwikkelingen binnen de vastgoedsector.

Samen met jouw organisatie denken we mee met het optimaal inzetten van vastgoedmarketing. Zo stellen we een strategie op en werken deze aan de hand van acties voor je uit. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in zoekmachinemarketing (SEO/SEA), branding, webdevelopment en contentmarketing.