Bewust met RS Sustainabilty

RS Sustainability is een adviesbureau dat gespecialiseerd is in maatschappelijk verantwoord ondernemen en inkopen. Ze geven bedrijven en partners adviezen op het gebied van duurzaam ondernemen. Dit alles met het doel de wereld een stukje groener te maken! Wij kregen de taak om deze groene en vernieuwende look en feel te verwerken in een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en een nieuwe website. Wij gingen deze uitdaging met alle plezier aan en zijn erg trots op het uiteindelijke resultaat!

-

Logo en huisstijl

Bij het ontwerpen van het logo van RS Sustainability zijn wij uitgegaan van een eigentijds en innovatief ontwerp. De ronde vormen die in het ontwerp terugkomen staan symbool voor een wereldbol, waarmee wordt aangegeven dat RS Sustainability werkt aan een groenere wereld. Tijdens het samenstellen van de huisstijl is wederom rekening gehouden met het kleurgebruik, dat een frisse en duurzame uitstraling moest hebben. In het logo en in de huisstijl komen de groen en blauw getinte kleuren daarom regelmatig terug.

-

Website design

Een website is voor een adviesbureau erg belangrijk. Het dient als visitekaartje voor de onderneming. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat de website innovatief en professioneel overkomt, perfect voor een B2B onderneming!

-

-

RS Sustainabilty 3D Logo Sign

RS Sustainability wilde de ontworpen huisstijl graag doortrekken op hun kantoor door middel van signing. Dit 3D sign draagt bij aan de professionele uitstraling op het kantoor en groet de bezoekers en klanten die er langskomen. Het 3D sign is van piepschuim en door dit lichte materiaal is het makkelijk te (her)bevestigen aan de muur. Wilt u ook een 3D sign van uw logo? Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten logo-uitingen!