RS SUSTAINABILITY

RS Sustainability is een adviesbureau gespecialiseerd in maatschappelijk verantwoord ondernemen en inkopen. Ze geven bedrijven en partners adviezen op het gebied van duurzaam ondernemen. Dit alles met het doel de wereld een stukje groener te maken. Wij kregen de taak om deze groene en vernieuwende look en feel te verwerken in een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en een nieuwe website. Wij gingen deze uitdaging met alle plezier aan en zijn erg trots met het betreffende resultaat!

Logo en huisstijl

Bij het ontwerpen van het logo van RS Sustainability zijn wij uitgegaan van een eigentijds en innovatief ontwerp. De ronde vormen die in het ontwerp terugkomen staan symbool voor een wereldbol, waarmee wordt aangegeven dat RS Sustainability werkt aan een groenere wereld. Tijdens het samenstellen van de huisstijl is wederom rekening gehouden met het kleurgebruik, dat een frisse en duurzame uitstraling moest hebben. In het logo en in de huisstijl komen de groen en blauw getinte kleuren daarom regelmatig terug.

-

-

-

-

-

-

-

-

Website

Een website is voor een adviesbureau erg belangrijk. Het dient als visitekaartje voor de onderneming. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat de website innovatief en professioneel overkomt, perfect voor een B2B onderneming.

-

-

-

-

Doel van de website

De website dient als informatiebron, maar is daarnaast ook een belangrijke plek waar contact opgenomen kan worden d.m.v. een contactformulier. Bij het ontwerp van de website is de gehele huisstijl doorgevoerd, waarin ook het kleurgebruik en het gebruik van afbeeldingen is afgestemd op de branche waarin RS Sustainability zich bevindt.