Restaurant De Tuin

Welkom bij het heerlijke Restaurant De Tuin. Met de geweldige ligging aan de Kralingse Plas en het Kralingse Bos is er ontzettend veel natuur om je heen terwijl je er geniet van heerlijk eten en een relaxte sfeer. In de zomer zal vooral het terras aana het water aanspreken, met een heerlijk briesje en waanzinnig uitzicht om je heen. In de winter is het oude herenhuis (1867!) waarin het restaurant is gebouwd een goede uitvalbasis voor bijvoorbeeld wandelaars of schaatsers. Aan The Dare Company was het de taak een website te ontwerpen die eer doet aan al deze toffe eigenschappen van De Tuin!

De website

Op de website moet er uiteraard te vinden zijn wat voor eten er in Restaurant De Tuin wordt geserveerd. Daarbij hebben we een submenu geplaatst waarin de verschillende evenementen waar de locatie voor te huren is te vinden zijn. Samen met informatie over het statige gebouw en de geschiedenis, is de content daarmee compleet.

Wat vooral belangrijk was voor onze designers, is dat het vele glas van het gebouw, met daarmee het geweldige uitzicht goed zichtbaar is op de website. Daarom is er gekozen voor een ontwerp met een brede foto van de locatie bovenaan elke pagina. Dit is iets wat onze websitedesigners vaak toepassen: het uiterlijk van de locatie moet terugkomen in het ontwerp van de website. Daarom zijn er ook op diverse plekken op de website groepen met gekleurde blokjes te vinden. Deze blokjes zijn namelijk terug te vinden in de binnenmuren van De Tuin, waardoor het een leuk detail is voor de bezoeker!

Daarbij is het restaurant heel fijn te bezoeken in zowel de zomer als de winter, waardoor de website zo ontworpen is dat het design 2 keer per jaar makkelijk van kleur van veranderen! In de winter moeten namelijk andere kleuren de gasten warm maken om langs te komen dan in de zomer.

Bekijk de webite van Restaurant De Tuin

Menukaarten

Onze ontwerpers gingen ook aan de slag met de nieuwe menukaarten voor Restaurant De Tuin. De mooie zalmroze kleur die ze hadden toegevoegd aan de huisstijlkleuren was hier meteen van toepassing. Daarnaast zijn de rode, donkerbruine en witte blokken die als tegels terug te vinden zijn in het interieur van het pand terug te vinden in de hoek van de menukaart.

Folder

Ook fysieke marketing leek ons op zijn plek voor Restaurant De Tuin. Daarom ontworpen we strakke folders die door heel Rotterdam en omstreken verspreid kunnen worden.  Ook hierin staat uiteraard de mooie foto's en informatie over de plek, waarbij alles in de knusse huissitjlkleuren is gegoten.