Gratis website check

Nieuwe logo van Blending Forces


Blending Forces stelt optimale programma's samen om organisaties en teams gemotiveerd, gezond, duurzaam en resultaatgericht van oplossingen te voorzien. Blending Forces ondersteunt bedrijven met een frisse online, offline of hybride kick start van een organisatieverandering.


Dit hebben wij samen laten komen in het nieuwe logo. De keuze voor dit logo is gebaseerd op het ‘less is more’ principe: transparantie, simpel maar toch krachtig. Het beeldmerk glimlacht echt naar je, en dient als een ware bron van positiviteit. Daarnaast straalt het logo gezondheid en duurzaamheid uit. Het blaadje geeft een kleine knipoog naar het logo van de Smoothieclub, het zusterbedrijf van Blending Forces.

De nieuwe website van Blending Forces is live!

Bij Blending Forces worden modules en partners hun bijpassende de doelstellingen en vraagstukken samen geblend tot één krachtig programma. Dit wilde wij ook terug laten komen in de keuze van de fonts. In het logo is gekozen om gebruik te maken van het font Poppins Regular. Dit is een makkelijk leesbaar font, dat open en vriendelijk oogt. Wij hebben er voor gekozen om dit samen te blenden met Avenir op de website en in het drukwerk, wat een mooi contrast weergeeft.

De nieuwe website is mobielvriendelijker dan ooit! 

Onze developers hebben flink hun handen uit de mouwen gestoken om een mobielvriendelijke website neer te zetten. Om een zo goed mogelijke User Experience (UX) te creëren zijn er kleuren toegevoegd aan het ontwerp. Er is gekozen voor de kleuren:

  • Dark navy -> welke staat voor uitdaging en volhardendheid
  • Blauw -> welke staat voor sociaal en betrouwbaar
  • Mint -> welke staat voor verfrissing en gezondheid
  • Wit -> welke staat voor moderniteit en eerlijkheid

Deze kleuren creëren een moderne look. De vierkante blokken met afgeronde hoeken zorgen voor een zachte, positieve en vriendelijke website uitstraling. De nieuwe website is dus zo ontworpen, dat de gebruiksvriendelijkheid altijd op nummer één staat.