Nieuwe logo van Blending Forces

Blending Forces stelt programma's samen om organisaties en teams gemotiveerd, gezond, duurzaam en resultaatgericht van oplossingen te voorzien. Blending Forces ondersteunt bedrijven met een frisse online, offline of hybride kick start voor een organisatieverandering.


Dit hebben wij samen laten komen in het nieuwe logo. De keuze voor dit logo is gebaseerd op het ‘less is more’ principe: transparantie - simpel maar toch krachtig. Het beeldmerk glimlacht echt naar je en dient als een ware bron van positiviteit. Daarnaast straalt het logo gezondheid en duurzaamheid uit. Het blaadje geeft een kleine knipoog naar het logo van de Smoothieclub, het zusterbedrijf van Blending Forces.

De nieuwe website van Blending Forces is live!

Bij Blending Forces worden modules en partners met hun doelstellingen en vraagstukken samen geblend tot één krachtig programma. Dit wilden wij ook terug laten komen in de keuze van de fonts. In het logo is gekozen om gebruik te maken van het font Poppins Regular. Dit is een makkelijk leesbaar font, dat open en vriendelijk oogt. Wij hebben ervoor gekozen om dit samen te blenden met Avenir op de website en in het drukwerk, wat een mooi contrast weergeeft.

De nieuwe website is mobielvriendelijker dan ooit! 

Onze developers hebben flink hun handen uit de mouwen gestoken om een mobielvriendelijke website neer te zetten. Om een zo goed mogelijke User Experience (UX) te creëren zijn er kleuren toegevoegd aan het ontwerp. Er is gekozen voor de kleuren:

  • Dark navy -> uitdaging en volhardendheid
  • Blauw -> sociaal en betrouwbaar
  • Mint -> verfrissing en gezondheid
  • Wit -> moderniteit en eerlijkheid

Deze kleuren creëren een moderne look. De vierkante blokken met afgeronde hoeken zorgen voor een zachte, positieve en vriendelijke website uitstraling.