Bank- en Verzekeringswezen

Geldzaken en verzekeringen spelen een belangrijke rol in het dagelijkse leven van consumenten. The Dare Company begrijpt als geen ander dat de klant centraal staat in het bank- en verzekeringswezen. Daarnaast hebben wij veel kennis en ervaring met marketing in de financiële dienstverlening. Klanten willen gehoord en begrepen worden, en verwachten daarnaast hoge kwaliteit en een gevoel van zekerheid bij een bank of verzekeraar.

Naast het centraal stellen van de klant is er nog een aantal trends zichtbaar in de financiële dienstverlening. Er wordt, net als bij andere branches, een steeds sterkere focus gelegd op de online propositie. Consumenten verwachten steeds meer online bereikbaarheid van bedrijven, zowel via websites als via social media kanalen. Verder is te zien dat consumenten een weloverwogen beslissing willen maken bij het kiezen van een bank of verzekeraar. 

Waarom kiezen financiële dienstverleners voor The Dare Company?

Door onze ervaring met de bank- en verzekeringssector begrijpen we de marketingtransitie waarin banken en verzekeringen verkeren ten aanzien van pricing (commissie naar fee), supply chain en procescentric naar customercentric. Dit maakt dat wij hierin uitstekend kunnen adviseren.

De specialisten hebben een afgeronde mastersopleiding (Kunstacademie / MBA / Communicatie) die zich vertaalt in kwaliteit van producten en dienstverlening. 
Daarnaast hebben we zelfs WFT kennis in huis waardoor we ook op de hoogte zijn van al het vakjargon dat gebruikt wordt in de bank- en verzekeringsbranche.

We werken met een intern team zodat we flexibel zijn, snel kunnen schakelen en er geen extra mark-up op de tarieven komt omdat er uitbesteed moet worden. Hierdoor zijn we ook goed in staat om snel in te spelen op capaciteitsbehoeftes op de marketingafdeling.

Door onze ervaring met het bank- en verzekeringswezen in het algemeen, begrijpen wij de verschillende aanvliegroutes van B2C en B2B prospects. Wij kunnen onze klanten daardoor goed adviseren over het verschil in branding, marketingcommunicatie en pricing voor de verschillende doelgroepen.

Wij bieden een full-service pakket waardoor onze finance klanten volledig ontzorgd wordt en wij alles, in goed overleg, kunnen realiseren op het gebied van marketing. Door onze ervaring in de financiële sector hebben we aan een half woord genoeg om te begrijpen waar het over gaat en kunnen we dus ook als geen ander sterke content aanleveren voor interne en externe communicatie.

Onze ervaring in de bank- en verzekeringswezen

Met grote organisaties als ING en ABN AMRO of Rabobank en Cunningham Lindsey als klant, blijven wij continue up-to-date op het gebied van de laatste ontwikkelingen in de branche. Maar ook kleine spelers zoals hypotheekadviseur Spaaq, die veel impact voelen van onze online marketing, geven in ons veel inzicht in deze materie. The Dare Company luistert goed naar jouw wensen en behoeften waardoor we er samen voor zorgen dat de doelgroep wordt overtuigd van jouw boodschap. Daarnaast nemen wij de tijd onze klant volledig te begrijpen om zo samen tot een prachtig resultaat te komen.

Een greep uit ons klantenbestand:

ing

rabobank

rsa

cunningham lindsey

Onze toegevoegde waarde

Wij bieden een full-service pakket waardoor je volledig ontzorgd wordt en wij alles, in goed overleg, voor je kunnen realiseren op het gebied van marketing. Samen met jouw organisatie denken we mee over het optimaal inzetten van marketing. Zo stellen we een strategie op en werken deze aan de hand van duidelijke acties graag voor je uit. Onze diensten bestaan onder andere uit zoekmachinemarketing (SEO en SEA), branding, webdevelopment en contentmarketing.