Konekta Group

Konekta Group is een hardwerkend bureau dat mensen en organisaties aan elkaar bindt door het uitzenden, detacheren, werven en selecteren van personeel. Dit doen zij voornamelijk in de scheepsbouw, onshore & offshore, petrochemie, tankbouw, logistiek of in de bouw in het algemeen. Wij hebben Konekta mogen helpen met hun missie meer werknemers aan hun droomvacature te helpen en organisaties hun nieuwe toppersoneel binnen te laten hengelen. Zo hebben wij onder andere hun website ontworpen en gebouwd met de juiste specifiek modules erin en SEO werkzaamheden uitgevoerd. Hieronder lees je meer over de modules die onze developers specifiek voor deze klant hebben ontworpen!

Website ontwerp

Omdat Konekta Group voornamelijk personeel levert in stoere branches als scheepsbouw en onshore & offshore, was het belangrijk dat de website ook een robuust karakter kreeg. Daarom hebben onze designers voornamelijk voor donkere kleuren gekozen, met een donkergeel erover dat doet denken aan de mooie roestkleuren die je tegenkomt in de haven. De hoge kwaliteit foto's van de haven en de bouw maken de sfeer af, waardoor de gehele website uitstraalt waar Konekta voor staat. Via het menu kunnen de bezoekers niet alleen alle vacatures en de opdrachtgevers bekijken, maar ook per branche lezen wat hierin gebeurt en welke functies hierbij horen.

De Modules

Sommige klanten hebben specifieke modules nodig voor hun website. Voor Konekta Group mochten onze developers ook aan de slag voor een nieuw formulier en een specifiek zoekfilter. Zo hebben we de website voorzien van een vacature module met een zoekfilter die het de bezoeker mogelijk maakt per branche of per provincie te zoeken naar een droomvacature. Daarnaast is er een inschrijfformulier ontwikkeld voor werkgevers die zich hiermee makkelijk aan kunnen melden bij Konekta. Dat scheelt een hoop werk en levert hopelijk veel nieuwe vacatures op de website op!