Gratis website check

KC de Binck

KC de Binck is een nieuw kindcentrum in de vernieuwde wijk de Binckhorst in Den Haag. Het kindcentrum zal medio 2022 geopend worden. Creatief, ondernemend en innovatief zijn woorden die passen bij het nieuwe centrum, maar ook bij de wijk waar het zich gaat bevinden, De Binckhorst. Dit is een stadswijk met karakter, waar wonen, werken en ontspannen samen komen. In deze wijk vind oude industriële panden, maar ook moderne nieuwbouw.

Logo & Huisstijl

Het logo is geïnspireerd op vintage fabriekslogo’s. Door de combinatie van het stoere lettertype en de kleuren heeft het logo een stoere maar ook vriendelijke uitstraling gekregen.

Het industriële en stoere gevoel van de wijk, en de kenmerken van het kindcentrum (creatief, ondernemend en innovatief) hebben we als uitgangspunten gebruikt voor de nieuwe huisstijl.

Landingspagina

Het kindcentrum wordt pas medio 2022 geopend, maar om het al onder de aandacht te brengen hebben wij een landingspagina gemaakt. Op deze pagina kunnen mensen kennis maken met het kindcentrum, en het verhaal en concept van het kindcentrum. Ook kunnen ze hier een contactformulier invullen als ze meer willen weten over het kindcentrum en de ontwikkelingen. De landingspagina heeft een speelse uitstraling door de beweeglijke organische vormen en de kleuren.