MOL Europe

MOL Europe is een van de grootste containervervoerders ter wereld met 1100 eigen schepen. Wie kent de MOL containers met de krokodil erop niet? Wij zijn verantwoordelijk voor de marketing in heel EMEA, van de nieuwe lijn naar Afrika tot de opening van het nieuwe kantoor in Egypte. Wekelijks worden er via ons mailsysteem honderden e-mails verstuurd over de hele wereld!

Europe- West Africa

The Dare Company een poster en een social media template ontworpen om de nieuwe Europe- West Africa service op de kaart te zetten. Ook heeft MOL meerdere services waar The Dare Company grafisch aan bij heeft gedragen.

Het communicatie materiaal

Wij zijn trots dat we hebben mogen bijdragen aan het communicatiemateriaal van Mol. Zo hebben we de brochures ontwikkeld - geheel in de huisstijl van het bedrijf. Daarnaast zijn we aan de slag gegaan met het ontwikkelen van verschillende posters voor, bijvoorbeeld, nieuwe vaarroutes en nieuwe kantoren. Verder zijn we ook verantwoordelijk geweest voor het interne communicatie materiaal, bestaande uit onder andere de opmaak voor het personeelsblad Eurogator.