Gratis website check

MOL Europe

MOL Europe is één van de grootste containervervoerders ter wereld met 1100 eigen schepen. Wie kent de MOL containers met de krokodil erop niet? Wij zijn verantwoordelijk voor de marketing in heel EMEA, van de nieuwe lijn naar Afrika tot de opening van het nieuwe kantoor in Egypte. Wekelijks worden er via ons mailsysteem honderen e-mails verstuurd over de hele wereld. 

Europe- West Africa

Europe- West Africa Voor de Europe - West Africa service heeft The Dare Company een poster en social media template ontworpen om de nieuwe service op de kaart te zetten. Ook heeft MOL meerder services waar The Dare Company grafisch aan bij heeft gedragen.

Het communicatiemateriaal

Wij zijn trots dat we hebben mogen bijdragen aan het communicatiemateriaal van Mol. Zo hebben we de brochures ontwikkeld geheel in de huisstijl van het bedrijf. Daarnaast zijn we aan de slag gegaan met het ontwikkelen van verschillende posters voor nieuwe vaarroutes en nieuwe kantoren, bijvoorbeeld. Verder zijn we ook verantwoordelijk geweest voor het interne communicatie materiaal, bestaande uit onder andere de opmaak voor het personeelsblad Eurogator.