Website euromovers

Voor Euromovers zijn wij, The Dare Company, benaderd voor het herontwerpen van hun website. Ze waren toe aan vernieuwing op meerdere gebieden. Euromovers wilde graag werken met andere, extra kleuren en het gebruik van de website optimaliseren voor haar klanten. En zo geschiedde! Onze designers gingen in de weer met hun digitale kwasten en we hebben de User Experience (UX) eens goed onder handen genomen.

Euromovers is een netwerk van hoog gekwalificeerde en betrouwbare verhuisbedrijven in Europa, de VS, Rusland, China, Australië en Nieuw Zeeland. Om een goede User Experience (UX) voor hen te creëren zijn we begonnen met een onderzoek naar de wensen van die doelgroep. De uitkomsten daarvan hebben we als focus gehouden tijdens het ontwerpen van de ideale UX voor Euromovers. De flow van de website is namelijk zeer belangrijk voor zowel het merk als de bezoekers van die website.

-

Responsive design

De volgende stap was voor onze User Interface (UI) designer. Hij heeft het interactie ontwerp gevisualiseerd. Op de afbeeldingen hierboven kun je zien hoe de nieuwe website er op een desktop uit ziet. Maar er zijn natuurlijk ook mensen die de website bezoeken via een mobiele telefoon of tablet. Met alle mogelijkheden en uiteenlopende merken van tegenwoordig heb je simpelweg heel veel verschillende maten van beeldschermen. Om te zorgen dat de website er op al die maten mooi uit ziet en goed functioneert, is de website volledig responsive ontworpen en ontwikkeld. Dat betekent dat de website mee schaalt op verschillende groottes, logisch te gebruiken is en aansluit op de behoeftes van de doelgroep van Euromovers.