Design Object: Pop art en trendy prints

The Dare Company nieuwste zusje: Design Object! Ons team van designers kan nog meer van hun creativiteit en vaardigheden kwijt op dit platform. We verkopen er moderne en trendy ontwerpen voor aan de muur - van pop art tot city illustrations en van dierenquotes tot sterrenbeelden. Neem snel even een kijkje of er iets tussen hangt voor in jouw huis of kantoor! Onze designers doen ook verzoekjes, dus zie je een mooie stijl, maar net niet jouw onderwerp? Neem dan gerust contact op! Zo illustreren onze tekenaars graag een pand, persoon, dier of wat dan ook voor je.

Ons doel met Design Object is om een zo breed mogelijk aanbod te leveren, waarbij er voor elk interieur wel een passend kunstwerk te vinden is voor aan de muur. Zo zullen liefhebbers van pop art à la Roy Liechtenstein sowieso vinden wat ze zoeken bij ons, maar we bieden bijvoorbeeld ook illustraties van steden of specifieke gebouwen aan. Daarbij willen we natuurlijk de trends in de gaten houden - dit doen wij als marketing- en communicatiebureau natuurlijk sowieso al. Zo bieden we de juiste prints aan voor een moderne uitstraling. In dit blog komen de verschillende collecties aan bod die we tot nu toe hebben uitgekozen om aan te bieden. Alle ontwerpen zijn in verschillende afmetingen te bestellen, op aluminium, canvas of plexiglas.


Pop Art

In onze pop art collectie zijn bekende sterren afgebeeld in de stijl van de pop art van bijvoorbeeld Roy Liechtenstein of Andy Warhol. Net als bij de pand illustraties geldt hier: wil je een andere (bekende of onbekende) persoon in deze stijl af laten beelden? Neem contact op of bel 010 5223332.

Klik hier voor de rest van de collectie!


Animal Quotes

Fleur je ruimte op met onze fauna. Elk dier vertelt wel een verhaal - welk verhaal vertelt jouw spirit animal?

Klik hier voor de rest van de collectie!


Booze & Smoke

Booze & Smoke Pop art

Je favoriete fles drank met een episch ontwerp eromheen. Sommige drankjes zeggen zoveel over jou of (de gezellige kant van) je bedrijf, dat ze een plek aan je muur verdienen.

Klik hier voor de rest van de collectie!


City Illustrations

City Illustrations Pop art

Een illustratie die alle bekende gebouwen èn de sfeer van je favoriete stad laat zien. Laat het bijvoorbeeld afdrukken op plexiglas en haal die ene stad waar je zo graag komt voor altijd in huis.

Klik hier voor de rest van de collectie!


Golden Fruit

Golden Fruit Pop art

Als jij een stuk fruit zou zijn, wat zou je dan zijn? Een passievrucht? In de Golden Fruit collectie is je spirit fruit goud gespoten en voorzien van een inspirerende quote.

Klik hier voor de rest van de collectie!


Naked Nature

Naked Nature Pop art

Smaakvol naakt in combinatie met natuurlijke elementen. Een mooi donker design voor in een modern interieur.

Klik hier voor de rest van de collectie!


Pand Illustraties

Onze tekenaar maakt graag zeer gedetailleerde tekeningen van gebouwen. Op Design Object zijn de opdrachten die we tot nu toe hebben gekregen te zien en te koop. Wil je een ander gebouw laten tekenen en afdrukken door ons? Laat het ons weten!

Klik hier voor de rest van de collectie!


Watercolor Cities

Watercolor city op art

In deze collecties hebben onze ontwerpers gebouwen in een waterverf stijl afgebeeld. Niet zomaar gebouwen - gebouwen die toonaangevend zijn voor een stad. Met een Watercolor Cities ontwerp haal je een creatieve interpretatie van stedelijke boegbeelden in huis.

Klik hier voor de rest van de collectie!


Zodiac Signs

Zodiac sign Pop art

Jouw sterrenbeeld met illustratie en de voornaamste eigenschappen die hierbij horen. Misschien kun je hiermee je gasten in huis op creatieve wijze laten zien hoe je bent!

Klik hier voor de rest van de collectie!

Graag denken we mee over ontwerpen die je huis of bedrijfspand opleuken of zelfs afmaken. Laat het ons daarom weten als je ideeën hebt gekregen door onze collecties en onze ontwerpers daarmee aan het werk wilt zetten. Dare to contact us!